ROG STRIX OLED XG27ACDMs G-Sync çalışmıyor

İlk defa OLED kullanacağım. Bu yazı netliği konusu kafama takıldı. Oyun oynamak için alacağım oyunlarda problem oluyor mu bu durum?

Yazı netliği konusunda bir problem yaşamadım hocam bir de bende miyop var ona rağmen bir sorun olmadı yazı netliğinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İllaki IPS kadar net yazılar olmayacak ama diğer bütün özellikleri bunu telafi eder diye düşünüyorum ben sürekli diyalog vs okuyorum bende bir sorun olmuyor.

Geçen gün telefonumdan monitöre yakın çekim yapmışım onun fotosunu atayım yazı netliğinde siz karar verin ama bunun yakin cekim olduğunu ve oled'in doğası gereği yazıların yakından böyle göründüğünü hesaba katmayı unutmayın

Dosya Ekleri

• 20260109_212340.jpg
    20260109_212340.jpg
    580,7 KB · Görüntüleme: 17
Yazı netliği konusunda bir problem yaşamadım hocam bir de bende miyop var ona rağmen bir sorun olmadı yazı netliğinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İllaki IPS kadar net yazılar olmayacak ama diğer bütün özellikleri bunu telafi eder diye düşünüyorum ben sürekli diyalog vs okuyorum bende bir sorun olmuyor.
Hocam son bir soru soracağım. Amazon yorumlarına baktığımda biri ps5 ile uyumlu değil yazmış açıklama olmadan. Sen ps5 ile denedin mi monitörü? Neden böyle bir yorum yazmış olabilir ben anlamadım açıkçası

Hocam son bir soru soracağım. Amazon yorumlarına baktığımda biri PS5 ile uyumlu değil yazmış açıklama olmadan. Sen PS5 ile denedin mi monitörü? Neden böyle bir yorum yazmış olabilir ben anlamadım açıkçası.

Hocam PS5 üzerinde bu monitörü denemedim ama mantığa ters bir durum PS5'in monitör seçmesi kadar saçma bir durum söz konusu olamaz monitörün içinden DisplayPort kablosu çıkıyor PS5 de DisplayPort girisi yok HDMI girisi var belki de bundan ötürü uyumsuz demis olabilir buna ek olarak HDMI kabloların sürümleri vardir belki kablonun sürümü uyumsuz olmuş olabilir yoksa bu monitörün bir uyumsuzluk yapma gibi bir şansı yok ben 10-15 yıllık bir televizyona HDMI ile başladığımda PS5 çalışıyordu arkadas cok saçma bir yorumda bulunmus sizin icin aksam kendim deneyebilirim isterseniz.

Hocam PS5 üzerinde bu monitörü denemedim ama mantığa ters bir durum PS5'in monitör seçmesi kadar saçma bir durum söz konusu olamaz monitörün içinden DisplayPort kablosu çıkıyor PS5 de DisplayPort girisi yok HDMI girisi var belki de bundan ötürü uyumsuz demis olabilir buna ek olarak HDMI kabloların sürümleri vardir belki kablonun sürümü uyumsuz olmuş olabilir yoksa bu monitörün bir uyumsuzluk yapma gibi bir şansı yok ben 10-15 yıllık bir televizyona HDMI ile başladığımda PS5 çalışıyordu arkadas cok saçma bir yorumda bulunmus sizin icin aksam kendim deneyebilirim isterseniz.
Deneyebilirseniz memnun olurum. Sorularımı cevapladığınız için de teşekkürler

Deneyebilirseniz memnun olurum. Sorularımı cevapladığınız için de teşekkürler.

Rica ederim aksam unutmazsam dener size haber ederim baska bir sorunuz olursa eğer konu açıp beni etiketleyebilirsiniz konuyu bos yere meşgul etmekten ceza yeme ihtimalimiz var haberiniz olsun.

Deneyebilirseniz memnun olurum. Sorularımı cevapladığınız için de teşekkürler.

Sa hocam kusura bakmayın biraz meşguldüm konsolu cihazıma takip çalıştırma fırsatım olmadı ama söz verdiğim üzere sizin icin denedim ve çalıştığını kendim de test ettim artık gönül rahatlığıyla monitörü alabilirsiniz.

@yunter16 sa hocam ne yaptınız monitöre karar verdiniz mi?

Dosya Ekleri

• 20260112_234448.jpg
    20260112_234448.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Rica ederim aksam unutmazsam dener size haber ederim baska bir sorunuz olursa eğer konu açıp beni etiketleyebilirsiniz konuyu bos yere meşgul etmekten ceza yeme ihtimalimiz var haberiniz olsun.

Sa hocam kusura bakmayın biraz meşguldüm konsolu cihazıma takip çalıştırma fırsatım olmadı ama söz verdiğim üzere sizin icin denedim ve çalıştığını kendim de test ettim artık gönül rahatlığıyla monitörü alabilirsiniz.

@yunter16 sa hocam ne yaptınız monitöre karar verdiniz mi?
30 bin tl ye satılıyordu bölgemdeki vatanda. İnternet satışı yok stoktaki mağazalar çıkıyor direkt. Baktıktan 2 - 3 saat sonra 37 bine çıktı fiyatı vazgeçtim öyle olunca. Şuan asus rog tandem oled var 33 bine. QD oled mi tandem oled mi mantıklı onu araştırıyorum

30 bin TL'ye satılıyordu bölgemdeki vatan da. İnternet satışı yok stoktaki mağazalar çıkıyor direkt. Baktıktan 2 - 3 saat sonra 37 bine çıktı fiyatı vazgeçtim öyle olunca. Şu an ASUS ROG tandem OLED var 33 bine. Qd OLED mi tandem OLED mi mantıklı onu araştırıyorum.

Dördüncü nesil tandem mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı