ROG STRIX R7 5800H vs Tulpar i7-10750

DarkKing83

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Hem iş hem oyun amaçlı yeni bir laptop bakıyorum. Elimde 2 seçenek var. Donanımları aynı sayılır:

ASUS ROG STRIX: AMD7 5800H, 32 GB RAM, 1 TB SSD, Windows 10 Home 20.000 TL.

Monster: i7 10750, RTX 3060, 64 GB RAM, 2TB SSD, Windows 10 Pro 21.000 TL.

Monster'ın donanım 1.000 TL farkla daha iyi duruyor ama malzeme kalitesinden ve soğutmasında emin olamıyorum daha önce hiç kullanmadım. 4 yıldır ASUS Vivobook kullanıyorum daha tık demedi alet. Varsa bildiğiniz ASUS ROG STRIX 17 satan bir yer iletişim bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. Ben online sitelerde bulamadım acaba bizim ülkeye giriş yapmadı mı diye düşünmeye başladım. Bütçemi eğer iş için kullandığım yazılımların yeni sürümlerini almaktan vazgeçip eski sürümlerle devam etmeye karar verirsem 25.000 TL'ye kadar çıkarabilirim. Yorumlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederin.

Arkadaşlar,

Hem iş hem oyun amaçlı yeni bir laptop bakıyorum. Elimde 2 seçenek var. Donanımları aynı sayılır:

ASUS ROG STRIX: AMD7 5800H, 32 GB RAM, 1 TB SSD, Windows 10 Home 20.000 TL.

Monster: i7 10750, RTX 3060, 64 GB RAM, 2TB SSD, Windows 10 Pro 21.000 TL.

Monster'ın donanım 1.000 TL farkla daha iyi duruyor ama malzeme kalitesinden ve soğutmasında emin olamıyorum daha önce hiç kullanmadım. 4 yıldır ASUS Vivobook kullanıyorum daha tık demedi alet. Varsa bildiğiniz ASUS ROG STRIX 17 satan bir yer iletişim bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. Ben online sitelerde bulamadım acaba bizim ülkeye giriş yapmadı mı diye düşünmeye başladım. Bütçemi eğer iş için kullandığım yazılımların yeni sürümlerini almaktan vazgeçip eski sürümlerle devam etmeye karar verirsem 25.000 TL'ye kadar çıkarabilirim. Yorumlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederin.
Asus al bence.

ASUS'un fiyatı şu an da çok pahalı daha " ay önce 14200TLYdi Lenovo Legion Pro'ları bekleyin derim.
Tavsiyeniz üzerine cihazı araştırdım biraz Legion 5 Pro için şu incelemeyi buldum (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) ve videonun en başında sayılan 3 negatif madde (özellikle touchpadin konumu) benim açıkçası hiç hoşuma gitmedi.

Tavsiyeniz üzerine cihazı araştırdım biraz Legion 5 Pro için şu incelemeyi buldum (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) ve videonun en başında sayılan 3 negatif madde (özellikle touchpadin konumu) benim açıkçası hiç hoşuma gitmedi.

Size kalmış bir durum. Benim eski laptopumda buna benzer touchpad vardı, ben rahat kullanıyorum fakat kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Size tavsiyem Rog serisi almanız. Aynısını 2020 modelini kullanıyorum, soğutma ve performans bakımından çok başarılı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı