ROG STRIX RX 570 alınır mı?

Bana pek güven vermedi. Zamanında RX500 serisi mining için kullanıldı. Muhtemelen mining işleminde kullanılmış bir kart ve bu RX500 serisi kronik sorunlu. Bu sebepten dolayı mining yapılmış kart almayın. Gerekli testleri isteyin ve kartı ona göre alın.

Ofiste kullanılmıştır🤡

Benim sattığım RX 580 8 GB'de ofiste kullanıldı 3 yıl. Hiç oyun ve mining yapılmadı kart fan bile açmadı doğru dürüst. Hazır sistemler zamanında çok ucuzdu kart bedavaya geliyordu o yüzden tercih edildi. Hemen işkillenecek bir şey aramanız çok etik dışı.

Aynı bütçeye RX 580'in 8 GB versiyonunu veya GTX 1060'ın 3GB versiyonunu da bulabilirsiniz.
1060 3gb alınmaz. Directx desteği daha düşük. Ayrıca 570 otomatik oc ayarında yetişiyor.

2020'de Aorus RX570 aldım, kartı test etmek için kasayı söktüm satıcının ofisine gittim orada kendi kasamda FurMark yaptım eve dönünce oyuna girdiğimde pembe ve beyaz kareler atmaya başladı, satıcıyı aradığımda bana FurMark'ını yaptın ben nereden bileyim parça söküp almadığını dedi garanti bantlarını neden söktün dedi (sarı sitede ilanda ki fotoğrafta bile garanti bantları yoktu kartın üzerinde) hasıl vesselam sonuç kartın VRAM'leri bozuk çıktı 750TL'ye aldığım kartı bozuk olarak 350TL'ye sattım satıcı da tehdit ve yasa dışı kumar suçundan hükümlüymüş bizde işin peşini bıraktık.
Edit: Bu satıcı Ankara'da hala bilgisayar işine devam ediyor hatta kendine dükkan açmış güzel bir lokasyonda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı