ASUS ROG STRIX RX 570 alınır mı?

Sağolun hocam bilmiyordum zaten. 🤣
Hata-184, işletim sistemi veya ekran kartı sürücüsü uyuşmazlığından meydana geliyor, Windows 10 64 Bit ve Windows 7 64 Bit destekliyor, eğer bilgisayarınız Windows 10 64 Bit ise DDU ile silip, tekrar uygun adımlarla kurduğunuz takdirde hata alma ihtimali %10'a düşüyor.

HATA-184, işletim sistemi veya ekran kartı sürücüsü uyuşmazlığından meydana geliyor, Windows 10 64 Bit ve Windows 7 64 Bit destekliyor, eğer bilgisayarınız Windows 10 64 Bit ise DDU ile silip, tekrar uygun adımlarla kurduğunuz takdirde hata alma ihtimali %10'a düşüyor.

Hocam ben bu işlemi 15 kez denedim.

2 yıldır.

ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB OC​

Kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayar kapağı dahi açılmadı (temizlik dışında) sorunsuz.
(2 yıldırda AMD'nin kendi programından ekran videoları çekerim, arada oyun videoları çekerim NVIDIA'nın dandik driver programından çok daha iyidir, özellik ve kullanılabilirlik açısından)

Bilgisayarım 7/24 açıktır. 2-3 ay boyunca kapatmadığımı biliyorum. (yeniden başlatmalar hariç) ne driver hatası aldım, ne çok ısındı kapandı...

Tabi sende değişiklik gösterirse bilemem. Benim de yaşadığım deneyimler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG STRIX RX 570 alacağım ama performansı iyi midir?
Yani GTA 5, Battlefield 5 gibi oyunları Ultra'da 60 FPS oynatır mı?
İşlemci: i5 3470
i7 3770K'ya yükseltebilirim.
8 GB RAM.
Alacağınız ekran kartı sıfır ise bence o kadar para vermeyin. Ama uygun fiyata ve temiz bir kart bulduysanız alabilirsiniz. Eğer sıfır alacaksanız arkadaşların dediği gibi GTX1660 gibi kartlara yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı