Elektronik ROG STRIX RX 7600 9900TL!

NVIDIA Frame Gen görüntüye gram etki etmiyor. O dediğin DLSS için geçerli. İstersen 720p de aç Frame Gen görüntüye etkisi yok. Frame Gen görüntüyü düşürüp FPS arttıran bir teknoloji değil. 3060 Ti Frame Gen desteklemiyor. 4060 yerine 3060 Ti alan büyük hata yapmış demektir. DLSS kapalı Frame Gen açık oynarsın benim yaptığım gibi görüntüye zerre etkisi olmaz.

Öyle bir teknoloji yok hocam kafanızdan çıkarın görüntüye etki etmeyip te 2 katı FPS veren siz anlamıyor olabilirsiniz ama ben birçok oyunda deneyimledim fark ediyor maalesef 4000 seriside dahil buna ismini cilalayıp önümüze sunuyorlar işte yersen :D şunu da belirteyim gün sonunda yine NVIDIA alırım yazılımı ve arayüzü çok daha iyi.

Öyle bir teknoloji yok hocam kafanızdan çıkarın görüntüye etki etmeyip te 2 katı FPS veren siz anlamıyor olabilirsiniz ama ben birçok oyunda deneyimledim fark ediyor maalesef 4000 seriside dahil buna ismini cilalayıp önümüze sunuyorlar işte yersen :D şunu da belirteyim gün sonunda yine NVIDIA alırım yazılımı ve arayüzü çok daha iyi.

3 aydır kullanıyorum. Açık kapalı denedim. DLSS gibi görüntüye etki etmiyor. Çünkü çözünürlüğü düşürmüyor. 1080p ise yine 1080p de kalıyorsunuz. Yapay zeka araya kendi öğrenim teknolojisi sayesinde ekstra kare koyuyor. Bu yüzden gecikmeye sebep oluyor fakat NVIDIA Reflex olduğu için sıfır gecikmeyle oynayabiliyorsunuz. Yani görüntüye değil gecikmeye etki eden bir şey bu. Birisi Frame Gen açık diğeri kapalı sizce hangisinde açık? Anlarsanız helal olsun.

Cyberpunk 2077 Screenshot 2024.07.30 - 19.10.52.85.png

Cyberpunk 2077 Screenshot 2024.07.30 - 19.11.09.84.png

Son düzenleme:
3 aydır kullanıyorum. Açık kapalı denedim. DLSS gibi görüntüye etki etmiyor. Çünkü çözünürlüğü düşürmüyor. 1080p ise yine 1080p de kalıyorsunuz. Yapay zeka araya kendi öğrenim teknolojisi sayesinde ekstra kare koyuyor. Bu yüzden gecikmeye sebep oluyor fakat NVIDIA Reflex olduğu için sıfır gecikmeyle oynayabiliyorsunuz. Yani görüntüye değil gecikmeye etki eden bir şey bu. Birisi Frame Gen açık diğeri kapalı sizce hangisinde açık? Anlarsanız helal olsun.

Eki Görüntüle 2268644

Eki Görüntüle 2268645

Hocam hareket halinde önemli olan zaten bu arada oyun zaten kalite olarak yerlere düşmüyor ama saf güçte oynayınca o kalite olmuyor tabii kişiden kişiye değişir.

Hocam hareket halinde önemli olan zaten bu arada oyun zaten kalite olarak yerlere düşmüyor ama saf güçte oynayınca o kalite olmuyor tabii kişiden kişiye değişir.
Belki birazcık ghosting olabilir, çok böyle dikkat etmiyorsanız fark edemezsiniz. Zaten o kadar dikkat ediyorsanız oyunu oynamıyor, bir açık yakalamaya çalışıyorsunuz demektir.
Ayrıca zaten beleş peynir fare kapanında olur, tabii ki de bir eksi yönü olacak 2 katı daha fazla FPS veriyor. Ancak çok takılmıyorsanız ve FPS çok düşük değilse o eksi yönünü fark etmezsiniz bile.

4060 bir tık daha iyi saf performans olarak bakıldığında. Tabii ki DLSS desteği falanda var, ayrıca daha az güç çekiyor. 4060, RX 7600'den daha iyi diyebiliriz.
Tam aksine ham güçte 4060'tan daha iyi bir kart. 4060ti'dan bir tık düşük bir kart.

Bu fiyatı gayet hakeden de bir kart. Diğer taraftan, DLSS avantajı olsa da AFMF 2.0 gibi bunu sürücü düzeyinde, her oyunda kullanabileceğiniz şekilde yapan bir teknolojisi de var.

Bu fiyata alınabilecek çok güzel bir kart.

Tam aksine ham güçte 4060'tan daha iyi bir kart. 4060ti'dan bir tık düşük bir kart.

Bu fiyatı gayet hakeden de bir kart. Diğer taraftan, DLSS avantajı olsa da AFMF 2.0 gibi bunu sürücü düzeyinde, her oyunda kullanabileceğiniz şekilde yapan bir teknolojisi de var.

Bu fiyata alınabilecek çok güzel bir kart.
Arkadaşım biraz sakin ol öncelikle, dank diye beğenmedim atıp bişeyler söylemişsin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun bakın, yer yer 4060 çok ufak bir tık öndeyken yer yer 7600 çok ufak bir tık önde. 7600XT ile karıştırıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı