Sync21
Hectopat
Daha fazla
Vector saticisida bu şu an büyük ihtimal ucuzdan alıp kar koyup satiyor per4mance ve betaplus 70k PC icin 110 ve 120k isteyen adamlar keske basja satici olsaydi.
vector siparişini ebrar bilgisayardan (n11) vermiştim. 70k'ya aldığım ürün şu an 96k da. ekranı yüzünden iptal edecektim ama bu fiyatları görünce elim gitmiyor iptal etmeye. iptal edersem 17 inç için iptal ederim sadece. Konu sahibi arkadaşın da almaya niyetlendiği 17 hx a ya niyeti bozdum ama 100k verip intel i9 da almaya elim gitmiyor. Plase de yine konu sahibi arkadaşın paylaştığı asus. Ancak asus'un kasasını hiç beğenmedim. biraz içime sinse gidip asus alacam. 4 gün kaldı cayma süremin bitmesine
10 günde 3. muadil Vector ve Legion sipariş iptali. Ürünü tüm satıcılar bile isteye kaldırdı. 3-5 güne şişirilmiş fiyata döner stok. Zor durum.
evet saçma sapan bir hal almaya başladı bu durum. Bir yandan da acaba tüm siparişleri iptal edip 1 ay beklesem mi diyorum. Gerçi ne fark edecekki.
Bu arada asus rog scar modelleri için çok sayıda coil whine sorunu okudum. Özellikle 4080 ekran kartlı modellerde. Ne kadar doğrudur bilemedim ama can sıkıcı bir duruma benziyor.
Son düzenleme: