Rog Strix Scope RX vs NX

@itskrang nx switchler yerlerinde sağlam ve sıkı duruyor mu mesela basıldığında bastığın kısım bi tık daha aşağıya iniyor mu yoksa tüm switch aynı düzeyde mi aşağı iniyor bir de sağa sola oynama yapıyor mu bunu merak ediyorum. Çünkü rx switchlerin yerlerinde sıkı durması tüm incelemerde övülürken nxlerde böyle bir özellikten hiç bahsedilmiyor hem de yapısı itibariyle rx kadar dengeli bir şekilde konumlandırılmamış gibi duruyor

@itskrang nx switchler yerlerinde sağlam ve sıkı duruyor mu mesela basıldığında bastığın kısım bi tık daha aşağıya iniyor mu yoksa tüm switch aynı düzeyde mi aşağı iniyor bir de sağa sola oynama yapıyor mu bunu merak ediyorum. Çünkü rx switchlerin yerlerinde sıkı durması tüm incelemerde övülürken nxlerde böyle bir özellikten hiç bahsedilmiyor hem de yapısı itibariyle rx kadar dengeli bir şekilde konumlandırılmamış gibi duruyor
Yaklaşık 1 yıldır nx modeline sahibim. Yapısı gereği evet biraz "wobble" dediğimiz haraketi yapıyor. Parmağınız üstündeyken hissedebildiğiniz bir şey değil ama. Çok az miktarda. Basma kısmını anlamadım.

Nx switchli olan klavyeyi aldım. Hissiyat olarak çok iyi sürekli yazı yazmak istiyorsun. Ama oyun oynarken o click hissiyatı gelmiyor basıp basmadığına emin olamıyorsun çok iyi hissettirmedi. İçim çok rahat etmedi iade edip rx switch alsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Nx kullanmadım ancak klavyeye basınçla basıp o hissatı almak istiyorsan Rx de daha hassas bir klavye bence elin üstündeyken bile yanlışlıkla basabiliyorsun ama hissiyatsız değil çok akıcı

Nx switchli olan klavyeyi aldım. Hissiyat olarak çok iyi sürekli yazı yazmak istiyorsun. Ama oyun oynarken o click hissiyatı gelmiyor basıp basmadığına emin olamıyorsun çok iyi hissettirmedi. İçim çok rahat etmedi iade edip rx switch alsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
RX modelde de aynı durum var, lineer switch olduğu için tuş sana karşılık vermiyor.

RX olanda actuation point 1.5mm iken NX olanda 1.8mm ve RX optik olduğu için de bu iki durum birleşince inanılmaz bir hassasiyet ortaya çıkıyor, tuş karşılık da vermeyince tuşa basıp basmadığını anlamak gerçekten zor olabilir. Benim için sorun olmadı, sürekli yazı yazasım oyun oynayasım geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı