ROG Zephyrus G16 almaya değer mi?

Bütçe
$1500 - $1700
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G16
Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II
Merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır Amerika'dan satın almak için laptop arayışındayım. Best Buy'da bu Rog Zephyrus G16 modelinin indirime girdiğini gördüm ama RAM'i gömülü 16 GB. Diğer özellikleri fiyatına göre oldukça iyi gözüküyor. Sizce almaya değer mi? 16 GB RAM beni 5-6 yıl götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır Amerika'dan satın almak için laptop arayışındayım. Best Buy'da bu Rog Zephyrus G16 modelinin indirime girdiğini gördüm ama RAM'i gömülü 16 GB. Diğer özellikleri fiyatına göre oldukça iyi gözüküyor. Sizce almaya değer mi? 16 GB RAM beni 5-6 yıl götürür mü?
Hayır 16GB Ram günümüzde oyunlarda zorlanıyor, en az 32GB Tercih edilmesi gerekiliyor sonradan yükseltim yapabilirsiniz.

1 slot boş oluyor genelde, 1’i gömülü geliyor. Ona bak. Boşta slot varsa çakarsın RAM.

Gaming laptop son çare olmalı. Pahalılar. Özellikle Zephyrus klasmanindakiler pahalı. İlk tercihin MacBook, MateBook gibi ultrabook + kasa olsun.

@KunRois 10-15 Firefox sekmesi + Photoshop ve arkaplanda Discord falan 32GB zor yetiyor.

Battlefield 2042’oynarken toplam 20GB RAM kullanımı gördüm.

Gaming laptop son çare olmalı. Pahalılar. Özellikle Zephyrus klasmanindakiler pahalı. İlk tercihin MacBook, MateBook gibi ultrabook + kasa olsun.
Yurt dışındaki akrabamdan isteyeceğim için mecburen laptop almayı seçtim. İleride bir işte çalışıp masaüstü toplamayı düşünüyorum.

1 slot boş oluyor genelde, 1’i gömülü geliyor. Ona bak. Boşta slot varsa çakarsın RAM.
Maalesef tamamen gömülüymüş.
1721584131185.png

Hocam bütçe esnerse alın geçin. Bu fiyata bu kalitede ürün bulamazsınız. 4 k OLED. Tek eksiği 60Hz olması. 1900$ civarı i9 daha uyguna i7 bulunabilir. Tax Free varsa ürün beleşe geliyor zaten.
3000 Dolar sade tasarımlı ve uzun pil süreli laptop önerisi kendi bulduğum incelemeler ve 2 nesil eski aynı marka model deneyimim vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı