ROG Zephyrus G16 laptop beklenmeli mi?

Bütçe
0

Ata Şen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bu iki laptoptan birisini almayı düşünüyorum. Ancak 6 Ocak'ta 2026 model ROG Zephyrus'lar tanıtılacak diye biliyorum (emin değilim) ve Intel 300 ve AMD 400 serisi içeren laptoplar olabilirler. Bir sonraki seriyi beklemeli miyim? Daha iyi soğutma ve işlemci performansı için. Bu bütçede bulabilir miyim aynı özellikteki laptopları.

Türkiye'de sanırım mart-nisan gibi satılmaya başlanırlar ve bekleme şansım var eğer avantajlı olursa.

Soğutma sisteminde değişiklilk olmayacaktır, ince kasa içinde soğutma olanağı aynı kalacaktır. Zephyrus'ların fiyatları düşmüyor genelde, aynı kalıyor.

Soğutma sisteminde değişiklilk olmayacaktır, ince kasa içinde soğutma olanağı aynı kalacaktır. Zephyrus'ların fiyatları düşmüyor genelde, aynı kalıyor.

İşlemcilerin verimliliği artarsa ısınma durumları daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Bazen kasa tasarımları değişiyor. Soğutma neden değişmez dediniz?

ROG Zephyrus'larin kasası ince. Klavyesi dahil full metal kasa dolayısıyla rakiplerine göre daha fazla ısınan bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı