Roleplay Sunucusuna Karakter Tanıtımı İçin Kız Resmi Önerisi

Reddywich

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2017
Mesajlar
2.294
Makaleler
1
Çözümler
9
Yer
Tekirdağ
Roleplay sunucusunda karakter tanıtımı için kız resmi arıyorum. Görsellerde aradıklarımın hepsi sütyen, tanga gibi şeylerle fotoğraf çektirmiş ancak karakterim açık giyinmeyi pek sevmiyor. Ela gözlü ve siyah saçlı ancak saçlarını hep sarıya boyuyor. Bulduğunuz fotoğrafları (Mümkünse aynı kişinin farklı fotoğrafları olsun) bana atarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Bence pek etik değil. Fake Facebook hesabı açmak isteyenlerin arayacağı türden resimler istiyorsunuz gibime geldi.
 
IC karakterinin fotoğrafını OOC'den seçersen ne kadar mantıklı olur? Bence oyundaki yapıcağın karakterin fotoğrafını koymalısın ki RP'ye uygun olsun
 
IC karakterinin fotoğrafını OOC'den seçersen ne kadar mantıklı olur? Bence oyundaki yapıcağın karakterin fotoğrafını koymalısın ki RP'ye uygun olsun
Keşke konulara cevap yazmadan önce tarihlerine bir baksanız. Sunucuyu bırakalı 3-4 ay oluyor. Bu süreye kadar en az 10 karakter değiştirdim. Ayrıca SAMP'taki Roleplay ortamından haberin yok sanırım. Sokağa çıktığında 10 dakika içinde seninle aynı skine sahip ondan fazla kişiyle karşılaşırsın. Bu yüzden karakter tanıtımları açılıyor zaten. Karmaşayı önlemek için. Karakterinin yüzünü insanlar az çok tahmin edebilsin diye.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı