ROM atarken ROM ile Android sürümünün aynı olması mı gerekir?

Pcavcisi

Decapat
Benim telefon J200H ve Android sürümü 5.1.1. S8 Custom ROM atmak istiyorum ama Android sürümünü bilmiyorum ROM'un. İlla ROM atacağım sürümün 5.1.1 olması gerekir mi yoksa 6.0.1 veya 7.1.1 sürümlü ROM atsam bir şey olur mu ?

Bundan 4-5 yıl önce gerekmezdi. İşler değiştiyse bilemeyeceğim.

Eğer costum rom sizin telefonunuza göre kodlanmışsa sıkıntısız yükleyebilirsiniz. Rastgele bir romu yüklemek telefonun sonu olur. Bilginiz yoksa bulaşmayın.

Değişiklik göstermesi nedeniyle telefonu araştırmak gerekir diye düşünüyorum.

Yükleyeceğiniz romlar sadece J2 için olan romlarsa bir sıkıntı çıkmaz. Ben mesela geçen 6.0 romdan 7.0 roma geçtim.

Yükleyeceğiniz romlar sadece J2 için olan romlarsa bir sıkıntı çıkmaz. Ben mesela geçen 6.0 romdan 7.0 roma geçtim.
5.1.1 sürümüm ve 7.1.1 'e güncelleyeceğim. Sonra S8 ROM'u atmayı planlıyorum. Ama eğer S8 ROM'u farklı bir sürümse yani 5.1.1 vey 6.0 ise hiç güncellemeyeceğim. Sizce 7.1.1 güncelleyeyim mi yoksa direk olarak S8 ROM'mu atayım ? Birde 7.1.1 sürümünü XDA sitesinden yapacağım eğer yaparsam.

Hocam S8 romunun linkini atar mısınız?

Değişiklik göstermesi nedeniyle telefonu araştırmak gerekir diye düşünüyorum.
Telefonum J200H ve uyuyor hatta sadece J200H modeline uyuyor S8 ROM'u ama S8 ROM'unun sürümünü bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?
Bir dakika
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam üsttekinin sürümünü bilmiyorum ama j200h oluyor.
Eğer costum rom sizin telefonunuza göre kodlanmışsa sıkıntısız yükleyebilirsiniz. Rastgele bir romu yüklemek telefonun sonu olur. Bilginiz yoksa bulaşmayın.
Modeli diyorsanız oluyor J200H başka birşey diyorsanız bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam bende XDA forumdan sanmistim. Orada daha iyi bir rom yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…