5.1.1 sürümüm ve 7.1.1 'e güncelleyeceğim. Sonra S8 ROM'u atmayı planlıyorum. Ama eğer S8 ROM'u farklı bir sürümse yani 5.1.1 vey 6.0 ise hiç güncellemeyeceğim. Sizce 7.1.1 güncelleyeyim mi yoksa direk olarak S8 ROM'mu atayım ? Birde 7.1.1 sürümünü XDA sitesinden yapacağım eğer yaparsam.Yükleyeceğiniz romlar sadece J2 için olan romlarsa bir sıkıntı çıkmaz. Ben mesela geçen 6.0 romdan 7.0 roma geçtim.
Hocam S8 romunun linkini atar mısınız?5.1.1 sürümüm ve 7.1.1 'e güncelleyeceğim. Sonra S8 ROM'u atmayı planlıyorum. Ama eğer S8 ROM'u farklı bir sürümse yani 5.1.1 vey 6.0 ise hiç güncellemeyeceğim. Sizce 7.1.1 güncelleyeyim mi yoksa direk olarak S8 ROM'mu atayım ? Birde 7.1.1 sürümünü XDA sitesinden yapacağım eğer yaparsam.
Telefonum J200H ve uyuyor hatta sadece J200H modeline uyuyor S8 ROM'u ama S8 ROM'unun sürümünü bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?Değişiklik göstermesi nedeniyle telefonu araştırmak gerekir diye düşünüyorum.
Bir dakikaHocam S8 romunun linkini atar mısınız?
Hocam S8 romunun linkini atar mısınız?
Modeli diyorsanız oluyor J200H başka birşey diyorsanız bilmiyorum.Eğer costum rom sizin telefonunuza göre kodlanmışsa sıkıntısız yükleyebilirsiniz. Rastgele bir romu yüklemek telefonun sonu olur. Bilginiz yoksa bulaşmayın.
Telefonum J200H ve uyuyor hatta sadece J200H modeline uyuyor S8 ROM'u ama S8 ROM'unun sürümünü bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?
Bir dakika
Hocam üsttekinin sürümünü bilmiyorum ama j200h oluyor.
Alttaki 5.1.1 uyuyor telefonuma.
Modeli diyorsanız oluyor J200H başka birşey diyorsanız bilmiyorum.
Hocam hiç bakmadım telefonum sayfayı çeviremiyor daHocam bende XDA forumdan sanmistim. Orada daha iyi bir rom yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.