ROM atmak mantıklı mı?

Soniicc

Hectopat
Daha fazla  
S4 telefonum var. Daha önce ROOT attım. Bir hata yüzünden Costum ROM atmak zorunda kaldım. Daha farklı ROM kullanmak mantıklı mı? Atarsam hangisini atmalıyım ? Genelde paylaşılan ROM'lar da bazı özellikler kullanılamıyor. Sorunsuz atabileceğim ROM var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy ace 2 telefonuma Cyanogenmod atmıştım. Normalde 800 Mhz çalışırken 1,2 ye kadar çıkarma imkanım oldu. 1.1 GHz stabil olarak bir süre daha kullandım telefonumu. Android sürümünün daha yüksek olması, daha geniş ayarlar da çabası. Eski bir android telefonum olsa beklemeden custom ROM atabilirim :)

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örneğin yukarıdaki sürüm I9505 için ama buna benzer S8 portu arayüzler mevcuttur. Bunları kurup kullanabilirsin veya direk AOSP tabanlı LineageOS'un modifiye edilmiş sürümlerini (misal Ressurrection Remix) kurabilirsin. RR ROM'lar ciddi biçimde stabil ve hemen hemen tüm xPosed modlarını kendi SystemUI'si içerisinde barındırıyor. Bu sayede cihazda en ufak kasılma olmuyor.

Eskiden Cyanogenmod (yeni ismiyle LineageOS) kullanıyordum. Şuan LineageOS'un üstüne daha fazla şey eklenmiş olan Ressurection Remix'i kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu gibi ROM'ları kullanmak bana göre mantıklı.

Son düzenleme:
Kesinlikle ama kesinlikle kullanılmalı, Şuan güncel olarak Resurrection Remix 5.8.5 I9500 modelinde kullanıyorum telefonun eski yavaş ve donan halinden eser yok.

Eğer TouchWiz arayüzünden ayrılamam dersen Morphose önerebilirim ek olarak.

Samsung galaxy A500HQ modeline önerebileceğiniz room var mı arkadaşlar
Bunun için başka bir konu açman daha iyi olur. Ama yine de, şunları bi' incele.

Geçen gün bende bir S4 modeline ROM attım. Eski halinde dosya silememe hatası vardı ve içinde uygulama yüklü olmadığı halde çok yavaştı. LineageOS'da sadece Snapdragon işlemcili model için Rom var. Fakat Resurrection Remix'i kurabilirsin. Telefon eski haline göre gayet stabil ve hızlı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı