Merhaba, bu sorun nasıl çözülebilir? Bilgisayarı açtığımda ilk sinyal yok diyor bir süre sonra Casper yazısı geliyor(bilgisayarım Casper marka ve masaüstü) Casper yazısı geldikten sonra BIOS'ta recoverye atıyor ve bu yazı görünüyor. Ne yapabilirim?
Anakart üzerindeki BIOS pilini ve kasanın arkasına bağlı olan tüm kabloları çıkarıp 15 dakika bekleyin.
BIOS restlendikten sonra görüntü gelecek mi kontrol edin.
Benim söylediklerimi yapmıyor kafana göre işlemler yapıyorun sonra durmadan cevap istiyorsun.
Anakart üzerindeki BIOS pilini ve kasanın arkasına bağlı olan tüm kabloları çıkarıp 15 dakika bekleyin.
Benim söylediklerimi yapmıyor kafana göre işlemler yapıyorun sonra durmadan cevap istiyorsun.
Ha bir de BIOS pilim bitmişti bilgisayarı açmadığım zamanlarda vb. tarih saat sıfırlanıyordu BIOS ayarları geri yükleniyordu aynı modelden bir BIOS pili aldım ve taktım herhangi bir sorun olmaz değil mi?
Özür dilerim ama gerçekten bu hatadan bıkmıştım bios pilini çıkarmıştım ama bekletmedim deneyeceğim.
Ha bir de BIOS pilim bitmişti bilgisayarı açmadığım zamanlarda vb. tarih saat sıfırlanıyordu BIOS ayarları geri yükleniyordu aynı modelden bir BIOS pili aldım ve taktım herhangi bir sorun olmaz değil mi?
Hocam ilk mesajımda yazdığım gibi anakartın Pegatron marka ve bu markanın BIOS'unu bulmaz mansıza yakın.
Arızasınıda çözmek zor.
Sen bir bilgisayarcıdan destek al derim.
Ve uygun bir anakarta bak.
Bu marka inanılmaz dandik ve anlaşılamayan ve çözülemeyen arızalar verebiliyor.
Hocam ilk mesajımda yazdığım gibi anakartın Pegatron marka ve bu markanın BIOS'unu bulmaz mansıza yakın.
Arızasınıda çözmek zor.
Sen bir bilgisayarcıdan destek al derim.
Ve uygun bir anakarta bak.
Bu marka inanılmaz dandik ve anlaşılamayan ve çözülemeyen arızalar verebiliyor.