ROM Portlamak

E Tab4 yazısını görünce içeriye atladım yıllardır çöp diye duran hatasız tablet dört gözle bekliyoruz hocam Android 5 olsun yeter en azından YouTube Netflix gibi uygulamalar açılır.

Arkadaşlar selam. Tableti sattım laptop aldım baktım ki pek işime yaramıyor uğraşmaya gerek olmadığını düşünerek verdim ve çok az da olsa idare eden bir laptop ile takas ettim @akincelik10 hocam size nasıl ulaşabilirim çünkü çok bilgili ve iyi birisiniz bu konuda belki biraz daha ilerleyebiliriz. Tableti verdikten sonra bilgisayar yazılımı ve donanımı hakkında eskisine göre daha çok ilerledim (bunun derslere eksisi olduğunu söylememe gerek yok galiba ) neyse bu konuyu takip etmeye devam edeceğim herkese iyi günler kendinize iyi bakın

Vallahi elimde hala tablet, saklıyorum kıyamıyorum, ne aldınız yeni bilgisayar o tablet parasına çok merak ettim doğrusu, @akincelik10 akın abi bak kaç kişi seni bekliyoruz ROM yaparsan cennetlik olursun yemin ediyorum

Hala bekliyorum abi

Son düzenleme:
Bu tabletle ugrasilmaz bataryasını söküp uydu cihazı bağladım televizyon olarak kullanıyorum.

Bu tabletle ugrasilmaz bataryasını söküp uydu cihazı bağladım televizyon olarak kullanıyorum.

Buradaki ROM'u deneseniz dönüş yapsanız olur mu? Eğer brick olursa olsun diyorsanız

Yok çalışmaz tablette asla denemeyin. Bunu E-Tab 4'e portlamak gerekiyor zaten o kadar kolay olsaydı e Tab 4'ler için Android 11'e kadar sürüm desteği gelirdi

Yok çalışmaz tablette asla denemeyin. Bunu E-Tab 4'e portlamak gerekiyor zaten o kadar kolay olsaydı e Tab 4'ler için Android 11'e kadar sürüm desteği gelirdi

Bu ROM'u portlamayi düşünüyorum, zaten tek uyan model bu Samsung'un modeli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…