Roman önerisi

AhmetBirkan

Hectopat
Merhaba, romana ihtiyacım var sıkıcı olmaması yeterli. YKS'ye hazırlanıyorum ve kitap okumalıyım. Daha önce okuyup beğendiklerimi aşşağıya ekleyeceğim. Oradan fikir edinebilirsiniz.

Pablo escobar hakkında oğlunun yazdığı 2 kitap (suçluların hayatı çok ilgimi çekiyor, varsa el chapo'nun hakkında onaylı kitap vs onu önerebilirsiniz)
Darren Shan adlı yazarın tüm türkçe kitapları. (Vampirleri anlatıyor ama mükemmel. 16 kitaplık bir seri.)
Otomatik portakal.
Fareler ve insanlar.
Başka kitaplarda var fakat bitmedi veya sarmadığı için eklemiyorum.

Gün olur asra bedel okumuştum bu dönemde gayet güzeldi. Ayrıca sınava nasıl hazırlanıyorsun bende bu sene YKS öğrencisiyim önerilerin var mı?
AYT ve TYT için Türkçe Matematik ve Fen kursu Bu konuyu oku. Ama ben seneye gireceğim YKS'ye.
Gün olur asra bedel okumuştum bu dönemde gayet güzeldi. Ayrıca sınava nasıl hazırlanıyorsun bende bu sene YKS öğrencisiyim önerilerin var mı?
Troy okudum geçen aylarda güzel kitap truva savaşını anlatıyor.
Hocam iki kitapta bana hitap etmez. Beni sıkmayacak kitap lazım. Saatlerce okuyabilmeliyim. Şu dönemde bir sıkıcı iş ile daha uğraşmak istemiyorum.

Geniş bir kültürüm olmamasına rağmen klasiklerden Puşkin önerebilirim.

Her hikayesinde aşk unsuru oluyor ama genel olarak beğendiğim konular işliyor. Hasan Ali Yücel Klasiklerinde tek kitap halinde tüm hikayelerine erişebiliyorsun yanlışım yoksa. Yüzbaşının Kızı başlığı altında toplamışlar.

Onun dışında Monte Cristo Kontu da uzun soluklu bir roman, çok beğendiğim klasiklerden.

Sanırım klasiklerde gördüğüm o 1700-1800 yılları havası beni içerisine çekiyor. Öznel biraz da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı