Şu an yüklü olan ROM nedir ?
Bu ilk Rom'da geldi. Şu anda ilk Rom'u kullanıyorum. Videonun ileri dakikalarında açılış görebilirsiniz.Telefona orjinal yani stock romu kur sonra su anda kullandigin romu yükle. LG pek bilmiyorum samsungda odin ile stock kurulabiliyor.
Bu ilk Rom'da geldi. Şu anda ilk Rom'u kullanıyorum. Videonun ileri dakikalarında açılış görebilirsiniz.
@25628 Rom üzerine rom atılırsa kalıntı kalmaz çünkü rom yüklenirken sistem dosyalarını siler.Ha bu arada @vayvan dediğim gibi CyanogenMod 7 yükle, videodaki adam gibi Kitkat yüklemeye çalışma. Zamanında ben de hep rom yüklerdim artık yüklemiyorum çünkü bu telefonlar Gingerbread'ten ötesini stabil çalıştırmıyorlar.
Siz beni anlamadınız galibe o penguen bu Romdan sonra çektiğim Romlarda'da çıktı. Dediğinizi'de kurmuştum bir sürü program gelmişti sonra baktım 2.3 olunca tekrar bunu kurmuştum.O penguen romun yapımcısıyla alakalı. Adam herhalde Linux penguenini koymuş.(Android Linux tabanlı.) Benim dediğim CyanogenMod 7'nin sürümü 2.3.7. Ama bence daha ötesini yüklemeyin cidden kasar. CyanogenMod 7 yükleyin direk kurtulun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.