ROM'dan sonra açılış sorunu penguen ve yavaşlama

Şu an yüklü olan ROM nedir ?
Telefona orjinal yani stock romu kur sonra su anda kullandigin romu yükle. LG pek bilmiyorum samsungda odin ile stock kurulabiliyor.
Bu ilk Rom'da geldi. Şu anda ilk Rom'u kullanıyorum. Videonun ileri dakikalarında açılış görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ilk Rom'da geldi. Şu anda ilk Rom'u kullanıyorum. Videonun ileri dakikalarında açılış görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rom üzerine rom atarsan kalıntıları oluyor bunun gibi dedigim gibi stock rom çözüm olacaktır.

@25628 Rom üzerine rom atılırsa kalıntı kalmaz çünkü rom yüklenirken sistem dosyalarını siler. (y) Ha bu arada @vayvan dediğim gibi CyanogenMod 7 yükle, videodaki adam gibi Kitkat yüklemeye çalışma. Zamanında ben de hep rom yüklerdim artık yüklemiyorum çünkü bu telefonlar Gingerbread'ten ötesini stabil çalıştırmıyorlar.

@25628 Rom üzerine rom atılırsa kalıntı kalmaz çünkü rom yüklenirken sistem dosyalarını siler. (y) Ha bu arada @vayvan dediğim gibi CyanogenMod 7 yükle, videodaki adam gibi Kitkat yüklemeye çalışma. Zamanında ben de hep rom yüklerdim artık yüklemiyorum çünkü bu telefonlar Gingerbread'ten ötesini stabil çalıştırmıyorlar.

Öncelikle Teşekkürler bu dediğiniz galiba Android 4 sürümlerinden değil çok eski değil mi? Birde bunu çeksem yine gitmeyecek o Penguen.

O penguen romun yapımcısıyla alakalı. Adam herhalde Linux penguenini koymuş.(Android Linux tabanlı.) Benim dediğim CyanogenMod 7'nin sürümü 2.3.7. Ama bence daha ötesini yüklemeyin cidden kasar. CyanogenMod 7 yükleyin direk kurtulun. (y)

O penguen romun yapımcısıyla alakalı. Adam herhalde Linux penguenini koymuş.(Android Linux tabanlı.) Benim dediğim CyanogenMod 7'nin sürümü 2.3.7. Ama bence daha ötesini yüklemeyin cidden kasar. CyanogenMod 7 yükleyin direk kurtulun. (y)
Siz beni anlamadınız galibe o penguen bu Romdan sonra çektiğim Romlarda'da çıktı. Dediğinizi'de kurmuştum bir sürü program gelmişti sonra baktım 2.3 olunca tekrar bunu kurmuştum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı