Rome 2 veya Attila?

VolkanB

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Rome 2 mi yoksa Attila mı almalıyım sizce, önerileriniz neler?

Ayrıca sistemim;
İ5 4210m
4 gb ram
İntel hd graphics 4600
2 gb gt840m
500 gb hdd
 
İnternetteki benchmarklarda gt840m Rome 2'yi yüksek ayarlarda 39 fpsde oynatıyor yazıyor ama ram ve işlemciden şüpheleyim.
 
Attila Rome2 nin temizlenmiş traşlanmış halidir diyebiliriz. Temel olarak mekaniklerde çok az değişiklikler var. ben Attiladaki yağmalama ve yok etme özelliklerini çok sevmiştim. Bence Attila.
 
Attila'da yerleşik düzen yokmuş o yüzden zevkli degil diyorlar.Rome 2'yide güncellemelerle düzelttiler diye umuyorum.
 
Attila da sadece Hunlar ile oynarsan yerleşik düzen yok. Diğer tüm medeniyetlerin yerleşik devletleri var. Rome 2 : Emperor Edition diye bir paket çıkarıldı. Oyunun tüm güncellemelerini içeren temiz hali. Attilayı sevmemin nedeni soy ağacı etkeni. Tıpkı Medieval2 deki gibi orduların başına aile bireyleri atayabiliyoruz. Gayrimeşru bireylere suikast düzenleyebiliyoruz. Yerleşik devletlerde ise şehirlere vali atayabiliyoruz. Rome2 nin son halinde bile turn süreleri insanı sinir hastası edecek cinsten uzun. Bak hatırlayınca yine elim ayağım titredi :D.
 
Attila'yıda Hunlar ile oynamak için istiyorum aslında.Peki benim sistemle orta,yüksek ayarlarda zevkli bir şekilde oynayabilirmiyim Attila'yı.Çünkü Attila iyi sistem gerektiren bir oyun.
 
İ7
8gb ram
Gt 730m ekran kartı ile medium high arası ayarlarda 30 45 fps arası oynuyordum. Tabi bütün doğu Avrupa yı yok edince keyfi kaçtı ve bıraktım.
 
Öncelikle Atilla'da yerleşik düzen var fakat bunun üstüne göçebe yaşayan topluluklar da var. Rome 2 daha az grafik isteyebilir fakat kesinlikle oynanış açısından Attilla'yı tavsiye ederim. Arkadaşın da dediği gibi Rome 2'nun pürüzü alınmış, daha düzenlenmiş bir versiyonu. Fakat bu pürüzü alınmışlık oynanış açısından çok daha büyük fark yaratıyor. Kesinlikle Attila. Aynı grafik düzeyi seçiminde Attila'da %15'e varan fps düşüşü gözlemleyebilirsin. Rome 2'de 40 ise Attila'da 34 gibi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı