2 ayda vücut yapılabilir mi?

Asosyalşizofren

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
11. sınıfa geçeceğim için biraz spor yapmak istiyorum. Boyum: 178cm kilom: 64. Yağ oranım ortalama seviyede. Benim istediğim şu: Ben önümüzdeki bu 2 ay içinde vücudumu ortalama bir hale getirebilir miyim? Kendimle barışık olsam da vücudum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Zarganalığın sınırındayım. Dediğim gibi çok kaslı olmaktan ziyade kütleli fakat yağ oranı ortalama bir vücut yapmak istiyorum. Sizce çok mu geç yoksa hala vakit var mı? Eğer bu gym olayı sararsa okul açıldıktan sonra da giderim diye düşünüyorum.

Spora başlamak için mükemmel bir yaştasın. Çok ağır yükün altına girme ve lütfen maymun iştahlı olma. Sporu hayatın ve kendin için yap. Çok rahat bir şekilde hızlı hızlı gelişirsin. Sporu bir dönem olarak görmeyip hayatının geneline yaymanı öneririm.

Doğru bir rutin ile 2 ayda zorda olsa gözle görülür birşeyler olabilir.

2 ayda naturel bir şekilde vücut geliştirilmez, ancak gözle görülür bir fark kesinlikle elde edilir. Ne yediğinize dikkat edin ve spor programınızı aksatmayın.

Spora başlamak için mükemmel bir yaştasın. Çok ağır yükün altına girme ve lütfen maymun iştahlı olma. Sporu hayatın ve kendin için yap. Çok rahat bir şekilde hızlı hızlı gelişirsin. Sporu bir dönem olarak görmeyip hayatının geneline yaymanı öneririm.
Ben 7. Sınıfta 64 kiloydum sonra 8. Sınıfta 58 civarına düştüm o zamandan beri çok iştahlı değilim zaten, hatta kilo almak için kendimi zorluyorum yemek yerken. Öğün sayını arttır diye tavsiye verenleri gördüm onun yerine halihazırdaki ögünlerimde daha fazla yesem nasıl olur? Ağır yük konusuna gelmişken zaten acelem yok, tek istediğim kendi vücudumu sevmek. Mesela 20kg'lık barları kaldırırken bile zorlanınca zoruna gidiyor insanın, ben bundan kurtulmak istiyorum

11. sınıfa geçeceğim için biraz spor yapmak istiyorum. Boyum: 178cm kilom: 64. yağ oranım ortalama seviyede. Benim istediğim şu: Ben önümüzdeki bu 2 ay içinde vücudumu ortalama bir hale getirebilir miyim? Kendimle barışık olsam da vücudum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Zarganalığın sınırındayım. Dediğim gibi çok kaslı olmaktan ziyade kütleli fakat yağ oranı ortalama bir vücut yapmak istiyorum. Sizce çok mu geç yoksa hala vakit var mı? Eğer bu gym olayı sararsa okul açıldıktan sonra da giderim diye düşünüyorum.

2 ayda natural biçimde anca nasırlarınızı geliştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı