Root browser ile GPU ayarına nasıl ulaşılır ve root browser ile neler yapılabilir?

UstaGT

Decapat
Merhaba cihazım General Mobile'e Tab 5 ve cihazıma özel olarak portlanan Resurrection Remix Android 7.1.2 ROM'u kurulu ROM hazır rootlu.
Ve rootlu bazı uygulamaları indirerek performans ayarı yaptım yani biraz hızlandırdım (androoster, kernel aduitor, l Speed programlarını kullandım)
Cihazıma root browser indirdim yani sistem dosyalarına erişebileceğiniz bir program aşağıya SS bırakacağım zaten size sorum şu:
Acaba buradan hangi yere giderek cihazın GPU bölümüne ulaşabilirim? Cihazın GPU'suna da performans ayarı yapacağım işte frekansını ve governorunu falan performance olarak ayarlayacağım. Acaba nereye giderek GPU bölümüne ulaşabilirim?

1696772345922.png

Merhaba cihazım General Mobile'e Tab 5 ve cihazıma özel olarak portlanan Resurrection Remix Android 7.1.2 ROM'u kurulu ROM hazır rootlu.
Ve rootlu bazı uygulamaları indirerek performans ayarı yaptım yani biraz hızlandırdım (androoster, kernel aduitor, l Speed programlarını kullandım)
Cihazıma root browser indirdim yani sistem dosyalarına erişebileceğiniz bir program aşağıya SS bırakacağım zaten size sorum şu:
Acaba buradan hangi yere giderek cihazın GPU bölümüne ulaşabilirim? Cihazın GPU'suna da performans ayarı yapacağım işte frekansını ve governorunu falan performance olarak ayarlayacağım. Acaba nereye giderek GPU bölümüne ulaşabilirim?

Eki Görüntüle 1971162
Merhaba. Stock kernelle olur mu bilmiyorum ama kernel adiutor programına bakabilirsiniz. Belki orada gpu kısmında governor seçenekleri vardır. Başka hızlandırma ayarları da var deniyor ama ihtiyacım olmadığından bakmadım. Root dizinindeki dosyaları düzenlemeyle olmuyor diye biliyorum.

Onları kernel üzerinden ayarlayabilirsiniz. Kernel yönetim uygulamalarında gözükmüyor ise kernel derlenirken o özellikleri kapatmışlardır. Genelde Mali GPU'larda kapalı oluyor zaten.

Onları kernel üzerinden ayarlayabilirsiniz. Kernel yönetim uygulamalarında gözükmüyor ise kernel derlenirken o özellikleri kapatmışlardır. Genelde Mali GPU'larda kapalı oluyor zaten.

Acaba açabilir miyiz illaki bir yolu vardır root browser ile falan GPU ayarına ulaşamaz mıyız ayrıca kernel aduitor programında GPU bölümü yok bende.

Merhaba. Stock kernelle olur mu bilmiyorum ama kernel adiutor programına bakabilirsiniz. Belki orada GPU kısmında governor seçenekleri vardır. Başka hızlandırma ayarları da var deniyor ama ihtiyacım olmadığından bakmadım. Root dizinindeki dosyaları düzenlemeyle olmuyor diye biliyorum.

Yok maalesef kernel aduitor programında GPU bölümü bende yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231012-215644.png
    Screenshot_20231012-215644.png
    194,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20231012-215644.png
    Screenshot_20231012-215644.png
    194,4 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı