Root ile ne yapılabilir?

Lucky patcher Android 10 ve sonrasında, game Guardian ise Android 12 ve sonrasında çalışmayı bıraktı. Hata almanız çok normal.

@v3rtecc gg hep root ile çalışıyordu, rootsuz kullanım için paralel space veya virutal Xposed kullanmak gerekiyordu ki bu da bazı oyunlarda sorun çıkarıyordu.

Birkaç yıl önce Android 4.2'de denediğimde direk çalışıyordu diye hatırlıyorum, eskiden telefonumda Android 12 vardı ve Gg'yi yüklemiştim cihazımda root yoktu dediğiniz gibi paralel space ile kullanmıştım.

Birkaç yıl önce Android 4.2'de denediğimde direk çalışıyordu diye hatırlıyorum.

O zamanlar sistem seviyesinde düzenlemenin önüne yeni yeni geçilmeye başlanmıştı. Şans eseri cihazınızda kısıtlama yokmuş. Şimdi sistem seviyesinde düzenleme yapmak için root sahibi olmak yetmeyebiliyor.

O zamanlar sistem seviyesinde düzenlemenin önüne yeni yeni geçilmeye başlanmıştı. Şans eseri cihazınızda kısıtlama yokmuş. Şimdi sistem seviyesinde düzenleme yapmak için root sahibi olmak yetmeyebiliyor.

4.2'de denediğimde pandemi öncesiydi, uygulamayı kurup kullanmıştım. Android 12'de kurdum ama oyunda denemedim, sadece uygulama çalışmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı