Rehber Rootlu Android Cihazınızı USB Klavyeye Çevirin

Root görmemeyi çözdüm sanırım. Ama komutu yazınca yine tepki yok.

Hocam sorununuzu çözdüm. Sonradan düzenleyemeyip aşağıda düzelttiğim komuttan dolayı. Sırası ile şu komutları girin düzelecektir:
cp hid /data/data/com.termux/files/usr/bin chmod +x /data/data/com.termux/files/usr/bin/hid
Şuan kullanım videosu da ekliyorum.

Video ekleyemiyorum ancak bunlar tüm komutlar. Zaten komutu çalıştırınca ekrana gelecek.

olmadı. yine aynı. video eklersen tam olarak hata nerde belli olacak.

Olmadı. Yine aynı. Video eklersen tam olarak hata nerede belli olacak.

Hocam şu an internet sıkıntım var. Yarın veya sonraki gün videoyu yükleyeyim. Ama siz de hatırlatın mutlaka.

Hocam şu an internet sıkıntım var. Yarın veya sonraki gün videoyu yükleyeyim. Ama siz de hatırlatın mutlaka.

Çözdüm olayı. Hid /usr dosyasına içi boş olarak kopyalanıyormuş... Manuel yaptım dosya yöneticisi bile fark etti sadece biri düzgün kopyalayabildi. Neyse... Oldu şimdi yalnız rakamlar eklenmemiş. Onları da ekleyebilir misin 0'dan 9'a? birde nokta ile virgül eksik.

Son düzenleme:

Rakamlar --num ile başlayanlar hocam. Nokta ve virgüle de bir bakayım.

+ Ve - de eklenebilir. BIOS için kullanışlı olur.

Hocam bu özünde test için yazılmıştı sayıları bile ben ekledim. Bir ton eksiği var doğal olarak. Zaten ileride bunu bir uygulamaya çevirip rahatça kullanabilmesini sağlamayı planlıyorum, detayları o zaman eklerim eğer sizin ihtiyacınız yok ise.

uygulamayla süper olur zaten. şuan nokta olmadan kullanamıyorum biosta. bazen virgül oluyor bu yüzden yazdıklarım da eklenirse şimdilik yeterli benim için.

Uygulamayla süper olur zaten. Şu an nokta olmadan kullanamıyorum BIOS'ta. Bazen virgül oluyor bu yüzden yazdıklarım da eklenirse şimdilik yeterli benim için.

Tamamdır ekliyorum ancak bütün tuşları eklemek zor çünkü bazı tuşların keycode değerini bulamıyorum. Mesela Windows tuşu. Bir şeyler bulup ekledim ancak çalışmıyor

Uygulamayla süper olur zaten. Şu an nokta olmadan kullanamıyorum BIOS'ta. Bazen virgül oluyor bu yüzden yazdıklarım da eklenirse şimdilik yeterli benim için.

Dediklerinizi ekledim. Yeni programı wget ile çekip /bin dizininize kopyalayıp çalışma yetkisini de vererek kullanabilirsiniz. Ha bir de klavye giriş dili Türkçe iken bazı karakterler doğru basmıyor, İngilizce kullanırsanız daha sorunsuz çalışacaktır.

Son düzenleme:
tamamdır eve geçince denerim. klavye tr ama sistem ingilizce. sorun yaşarsam aklında olsun

bu hid dosyasının doğru olduğuna emin misin? içeriği öncekinden çok farklı. ve çalışmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…