Rehber Rootlu Android Cihazınızı USB Klavyeye Çevirin

Tamamdır eve geçince denerim. Klavye TR ama sistem İngilizce. Sorun yaşarsam aklında olsun

Bu hid dosyasının doğru olduğuna emin misin? İçeriği öncekinden çok farklı. Ve çalışmıyor.

Çıktısı nedir hocam? Yanlış olabilir çünkü PC'de derlediğim çalışmadı, tablete atıp tablette derledim ama Update ederken karışmış olabilir.

Çıktısı nedir hocam? Yanlış olabilir çünkü PC'de derlediğim çalışmadı, tablete atıp tablette derledim ama Update ederken karışmış olabilir.
içinde Türkçe bişeyler yazıyor karışık. komuta tepki vermiyor. hata da vermiyor. öncekini geri alınca o çalıştı.

Denedim. Hid dosyası sıkıntılı gibi görünüyor text ile açınca. Alakasız şeyler yazıyor. Önceki gibi değil.

Sorun linkteymiş hocam. Linkten indirince dediğiniz gibi değişik bir şey iniyor. Ancak GitHub'dan girip dosyayı indir dersem normal iniyor, ilginç. Şu linkten indirin hocam:
hid
Manuel olarak indirip deneyin, sorun çıkarsa haber edin hocam.

 sorun görünmüyor bilgisayara bağlayıp deneyince etki/tepki belli olacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-24-22-49-07-885_com.termux.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 35
 Sorun görünmüyor bilgisayara bağlayıp deneyince etki/tepki belli olacak.

Uygulamayı yapmaya başlamak istiyorum, yapsam çok iyi olacak fakat bitirmem gereken başka bir proje var. O bittikten sonra direkt olarak uygulamayı yapmaya başlar, bitirince paylaşırım. Şu anlık işinizi görecek seviyedeyse güzel. Herhangi bir eksik olursa veya sorun olursa bildirirsiniz düzeltiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…