Rootlu cihaz ile neler yapılabilir?

591016

Decapat
Arkadaşlar size bir sorum olacak, cihazım rootlu Android sürümün Android 5.1 lolipop.
Cihazımın rootlu olmasından yararlanarak ne gibi şeyler yapabilirim?
Wi-Fi hack için androdumper diyorlar sizce?
Önerebileceğiniz programlar var mı?

Onlar için uygulamalar var rootla çalışan mesela bir tane uygulamada Wi-Fi'ya bağlandığın tüm cihazların şifresi vardı kötü amaçla kullanma bence.

Onlar için uygulamalar var rootla çalışan mesela bir tane uygulamada Wi-Fi'ya bağlandığın tüm cihazların şifresi vardı kötü amaçla kullanma bence.

Kötü amaçla kullanmam anında yakalanırım zaten ama bütün cihazların şifresi derken?
Ne şifresi tam olarak?
Bir de o uygulamanın adı ne?

Cihazını bazı uygulamalara farklı model olarak gösterebilirsin. Mesela ben Google Fotoğraflara cihazımı pixel 6 olarak gösterdim sınırsız fotoğraf yedekleme hakkım oldu.

Artı olarak play store'de pixel 6 olarak gösterdim. Bu sayede cihazımın kaldırmadığı oyunları yükleyebiliyorum.

Wi-Fi hack için ne yapabilirim mesela o Wi-Fi'nin içindeki cihazlara sızma, Wi-Fi şifresini öğrenme, wifidekileri atma gibi.

Uygulamanın ismini hatırlamıyorum bayağı eskiden indirmiştim çok kolay bir şekilde bulursunuz YouTube'dan sadece daha önceden bağlı olduğunuz Wi-Fi'lerin şifresini gösteriyordu örnek bir cihaza bağlandınız ve o cihazdan uzağa gittiniz uygulamaya giriyorsunuz ve kayıt edildiği için şifreyi direkt gösteriyordu.

Uygulamanın ismini hatırlamıyorum bayağı eskiden indirmiştim çok kolay bir şekilde bulursunuz YouTube'dan sadece daha önceden bağlı olduğunuz Wi-Fi'lerin şifresini gösteriyordu örnek bir cihaza bağlandınız ve o cihazdan uzağa gittiniz uygulamaya giriyorsunuz ve kayıt edildiği için şifreyi direkt gösteriyordu.

O benim işime yaramaz Wi-Fi'den birilerini atma falan gibi şeyler lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı