Rotring 500 vs Rotring 600 vs Rapid Pro

Mehmet002

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 4770
Gt 730
8gb single ram
Merhaba, eski bir Rotring 500 kullanıcısıyım. Çizimle ilgilenmiyorum günlük kullanım için ve derslerim için kalem alacağım. Eski kalemimi düşme sonucu ucunun yamulmasıyla uğurladım. Yeni bir kalem almayı düşünüyorum ve merak ettiğim birkaç şey var. Rotring 500 ve Rotring 600 arasındaki "tek" fark Rotring 600'ün gövdesi metalken Rotring 500'ün gövdesinin plastik olması mı? Mekanizmalar ve kullanılan malzemeler dış gövde dışında aynı mı? Yani birisi 330 TL iken diğeri 930 TL. 600 TL farkı sadece gövdeyi metal yapmak mı oluşturuyor? Bir diğer sorum ise Rotring 600 ve Rapid Pro arasında kalırsanız hangisini alırsınız ve neden? Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ediyorum, büyük farklar yoksa yine 500 alacağım ben mutluydum kalemimle :)

Hocam benim onerim Uni-ball Kuru Toga alin. Japon firmanin yaptigi mekanik uclu kalemler, sahsen ben ortaokulda babam getirdigi gunden beridir hep Kuru Toga kullanarak geldim. Oldukca kaliteli ve saglamlar ayrica Turkiye'de fiyatlari 500TL civari bir sey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı