Diğer Rotring 800 0.5 mm Siyah 1060 TL

Gider Zebra Delguard alırım bunun yerine.
Senin dediğin kalem yurt dışında $5-6 (230 TL), Türkiye'de ise 500 TL; yurt dışındakine kıyasla burada iki katından daha pahalıya satılıyor. Rotring 800 ise yurt dışında $43 (1770 TL) Türkiye'de 1060 TL. Bilip bilmeden konuşuyorsun gidip kendin kazıklanabilirsin.

Senin dediğin kalem yurt dışında $5-6 (230 TL), Türkiye'de ise 500 TL; yurt dışındakine kıyasla burada iki katından daha pahalıya satılıyor. Rotring 800 ise yurt dışında $43 (1770 TL) Türkiye'de 1060 TL. Bilip bilmeden konuşuyorsun gidip kendin kazıklanabilirsin.
Bu dediğin bir şeyi kanıtlamaz. Rotringi 40 dolar yapan ucuz metali mi gerçekten? o 6 dolar dediğin kaleme adamlar mekanik sistem kurmuş ucu istesen bile kuramıyorsun.

Sen 10 kilo kalem kullanmaya devam et kanka. 🤣🤣🤣🤣

Bu dediğin bir şeyi kanıtlamaz. Rotringi 40 dolar yapan ucuz metali mi gerçekten? o 6 dolar dediğin kaleme adamlar mekanik sistem kurmuş ucu istesen bile kuramıyorsun.

Hocam dediğiniz kalem bu mu ?

Hocam dediğiniz kalem bu mu ?
75 TL de indirimim var dediğiniz buysa güzelse alacağım da.

Boya kaplamalı saf pirinç gövde kaleme ucuz metal diyorsun, zeka seviyenden şüphe duymuyor değilim. Teknik çizim kalemlerinin temel özelliklerinden bihabersin. Cevap vermeye değmez.

Siyah versiyonun fiyatı en az bir yıldır hiç bu kadar düşmemişti.
Sepette %10 indirim ekleniyor.
Amazon.com.tr
17 yaşındayken bu kalemin galiba 400 ya da 500 olan 0.7 uçlu modelini yanlış hatırlamıyorsam 36 liraya almıştım. Hala daha kullanıyorum. (8 yıl oldu) hiçbir arızası olmadı. Uç kırma vs bir şeyi de olmadı. Tavsiye ederim. Bir tek düşürmemeye dikkat etmek gerekiyor. Dik bir şekilde düşerse ucu yamulabiliyor. İğne sokup düzeltiyordum başka bir sorunu yoktu.

17 yaşındayken bu kalemin galiba 400 ya da 500 olan 0.7 uçlu modelini yanlış hatırlamıyorsam 36 liraya almıştım. Hala daha kullanıyorum. (8 yıl oldu) hiçbir arızası olmadı. Uç kırma vs bir şeyi de olmadı. Tavsiye ederim. Bir tek düşürmemeye dikkat etmek gerekiyor. Dik bir şekilde düşerse ucu yamulabiliyor. İğne sokup düzeltiyordum başka bir sorunu yoktu.

500 versiyonu vardı yere düşünce ucu yamuldu Sonra'da kayboldu. İkinciyi aldım onun hem ucu yamuldu hem de yağ dolu bir kabın içine düşünce mekanizması bozuldu. Bugün temizleyip bir şekilde düzelttim kardeşime verdim.

Siyah versiyonun fiyatı en az bir yıldır hiç bu kadar düşmemişti.
Sepette %10 indirim ekleniyor.
Amazon.com.tr

3 sene önce çok heves etmişim ancak param yoktu indirim ile 907 TL'ye aldım Rotring 800 modelini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı