Router - Access Point önerisi

bScofield12

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

Dubleks evde yaşıyorum. 1000 Mbps internet üst katta, alt kata da 1000 Mbps çekmek istiyorum. ASUS DSL-N16 router olarak kullanıyorum, odamda da ZyXEL VMG3312-B10a V2 var onu da Access Point olarak kullanıp PC'ye ve PS5'e bağladım.

TP LİNK ARCHER C80

Bundan 2 tane alsam sorunumu çözer miyim?
Veya farklı ne yapabilirim?

Selamlar,

Dubleks evde yaşıyorum. 1000 Mbps internet üst katta, alt kata da 1000 Mbps çekmek istiyorum. ASUS DSL-N16 router olarak kullanıyorum, odamda da ZyXEL VMG3312-B10a V2 var onu da Access Point olarak kullanıp PC'ye ve PS5'e bağladım.

TP LİNK ARCHER C80

Bundan 2 tane alsam sorunumu çözer miyim?
Veya farklı ne yapabilirim?

Sana mesh sistem lazım hocam ellerindeki cihazlar o iş için yetersiz ana router cihazın nedir?

Yok hocam üst katta TurkNet 1000 Mbps var. Üst katta 4 tane kablo var, hepsini odalara dağıtan. Alt katta salonda üst kattaki modeme takılan kablolar var. O kabloları Gigabit bir routera taksam sorunum çözülmez mi? Yani üst kattaki salondan alt kattaki salona, alt kattan odama, odamdan PC'ye ve PS5'e gibi.

Sana mesh sistem lazım hocam ellerindeki cihazlar o iş için yetersiz ana router cihazın nedir?

Şu an elimde router yok 2 tane yukarıda yazdığım modemler var, birini router birini de Access Point olarak kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı