WaltrexX_TR
Kilopat
Daha fazla  

Ben Türksat kablonet kullanıyorum. İnternetin hızından ve stabilliğinden gayet memnunum ancak modemde QoS ayarı yok kablonetin. Asus AC750 routerım var. En son ping sorunu yüzünden ana modemi kendi odama aldırdım Routerı kaldırdım. Yine de ping sorunu ortadan kalkmadı. Kabloneti arayıp sorunu bildirdim. e-posta at dediler ping değerlerimin ekran görüntüsünü ve excel tablosunu da gönderdim. Aradan 2 hafta kadar geçti ancak bir dönüş olmadı henüz. Modemlerine QoS desteği getirmelerini talep etmiştim. Şimdi onlara attığım değerleri buraya da ekleyeceğim. Sorum şudur: İlla modemde QoS desteği olması gerekiyor mu? Modemi tekrar salona taşısam Router üzerinden bağlansam ve bu sefer Asus modem üzerinden QoS açsam ping sorunum düzelir mi? Bunu yapmadan önce fikirlerinizi merak ediyorum çünkü bu sorun yüzünden cebimden çok para çıktı. Sırf ping sorununu çözmek için router aldım olmadı. Ana modemi kendi odama taşıdım olmadı. Kabloyla modemi bilgisayara bağladım olmadı. Artık en son çare bunu deneyeceğim.