Router kurarken yazan internet şifresi nedir?

DM255555

Hectopat
Daha fazla  
1609682031310.png

Arkadaşlar Turkcell Superonline kullanıyorum, 2 saat router kurmak için uğraşıyorum fakat şuradaki internet şifresi yazan yerde ne yazdığını bilmiyorum(internetimin şifresi değil çünkü bu kadar kısa değil) değiştirmek de istemiyorum yanlış bir şey yaparım diye. Nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O internet sağlayıcınızın, hizmetinizi kullanabilmeniz için verdiği şifre.

Son düzenleme:
"SIFRE FIBER müşteri numarası" şeklinde 05327522000 mesaj atınca şifreyi veriyorlarmış sanırım.

Evet hocam ama şifreyi bulsam kurcam routerı Eki Görüntüle 814525

Superonline daha önce hiç kullanmadım huyunu suyunu bilmem ama müşteri temsilcisi 1-2 güvenlik sorusundan sonra SMS ile göndermesi ya da size söylemesi gerekiyor.

Bu görseldeki şifreye sağ tıklayıp incele deyin ardından şurayı düzenleyin. Ben Keenetic Extra Dsl Ac1200 kullanıyorum ve bende işe yarıyor, şifremi görebiliyorum bu sayede. Bazı modemlerde işe yaramıyor.

type="password" kısmını silerseniz belki şifre açılabilir ama dediğim gibi bazı modemlerde açılmıyor.
1609683247271.png

Superonline daha önce hiç kullanmadım huyunu suyunu bilmem ama müşteri temsilcisi 1-2 güvenlik sorusundan sonra SMS ile göndermesi ya da size söylemesi gerekiyor.

Bu görseldeki şifreye sağ tıklayıp incele deyin ardından şurayı düzenleyin. Ben Keenetic Extra Dsl Ac1200 kullanıyorum ve bende işe yarıyor, şifremi görebiliyorum bu sayede. Bazı modemlerde işe yaramıyor.

type="password" kısmını silerseniz belki şifre açılabilir ama dediğim gibi bazı modemlerde açılmıyor.
Eki Görüntüle 814529
hocam sağolun deniyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı