Merhaba, büyük bir evin internet altyapısını kurmaya çalışıyoruz. Hangisi daha faydalı olur? Modem de alacağız. Hem modem hem de router veya Access Point için tavsiye edebileceğiniz modeller var ise çok sevinirim.
300 m2 civarında…Modem olarak ASUS DSL AC750, router olarak ASUS RT AC1200 kullanıyorum öneririm. Bu arada eviniz kaç M.2? Belki routere gerek kalmaz.
300 M.2 civarında…
500-1000 TL arası ama gerekirse daha da çok olabilir. Uzun yıllar kullanabilmek de önemli…O zaman çok daha yüksek modellere bakmalısınız, bütçeniz ne kadar?
300 m2 eve 1000₺'den daha fazla bütçe gerekecektir. 1 modem ve 2 router / Access Point gerekir en iyi ihtimalle. Belki 2/4 lü mesh sistemiyle yapabilirsiniz. 1000₺ bütçe ile 300 m2 evin yapılabileceğini sanmıyorum.500-1000 TL arası ama gerekirse daha da çok olabilir. Uzun yıllar kullanabilmek de önemli…
Sadece modem için bütçe 1000 TL demek istemiştim.300 m2 eve 1000₺'den daha fazla bütçe gerekecektir. 1 modem ve 2 router / Access Point gerekir en iyi ihtimalle. Belki 2/4 lü mesh sistemiyle yapabilirsiniz. 1000₺ bütçe ile 300 m2 evin yapılabileceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.