Router mı Access Point mi?

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, büyük bir evin internet altyapısını kurmaya çalışıyoruz. Hangisi daha faydalı olur? Modem de alacağız. Hem modem hem de router veya access point için tavsiye edebileceğiniz modeller var ise çok sevinirim.

Merhaba, büyük bir evin internet altyapısını kurmaya çalışıyoruz. Hangisi daha faydalı olur? Modem de alacağız. Hem modem hem de router veya Access Point için tavsiye edebileceğiniz modeller var ise çok sevinirim.

Modem olarak ASUS DSL AC750, router olarak ASUS RT AC1200 kullanıyorum öneririm. Bu arada eviniz kaç M.2? Belki routere gerek kalmaz.

500-1000 TL arası ama gerekirse daha da çok olabilir. Uzun yıllar kullanabilmek de önemli…
300 m2 eve 1000₺'den daha fazla bütçe gerekecektir. 1 modem ve 2 router / Access Point gerekir en iyi ihtimalle. Belki 2/4 lü mesh sistemiyle yapabilirsiniz. 1000₺ bütçe ile 300 m2 evin yapılabileceğini sanmıyorum.

300 m2 eve 1000₺'den daha fazla bütçe gerekecektir. 1 modem ve 2 router / Access Point gerekir en iyi ihtimalle. Belki 2/4 lü mesh sistemiyle yapabilirsiniz. 1000₺ bütçe ile 300 m2 evin yapılabileceğini sanmıyorum.
Sadece modem için bütçe 1000 TL demek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı