Rox Computer System guvenilir mi?

Salazar 0_o

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sari sitede 2.el laptop almak istiyorum ve gözüme bir kaç kurumsal mağaza dakıldı. Fiyatları gayet güzel, ama param güvende ile satışları yok. Bu mağazalardan biri Rox Computer System, önceki ismi herhalde Rio Computer System. Bu mağazalardan alışveriş yapan oldu mu? Nasıl, güvenilir mi?

Güvenilirler yeri yurdu belli fakat başka biri bu işletme üzerine sarı siteden sahte hesap açmışta olabilir bir teyit etseniz iyi olur. Telefonla arayın.

Tamda tahmin ettiğim gibi dolandırıclar site açmış, bu site sahte mesala. Direk sahibinden üzerinden alın.

Son düzenleme:
ALİ ATABERK Bey

Yorumunuzdan

Güvenilirler yeri yurdu belli fakat başka biri bu işletme üzerine sarı siteden sahte hesap açmışta olabilir bir teyit etseniz iyi olur. Telefonla arayın.

Tamda tahmin ettiğim gibi dolandırıclar site açmış, bu site sahte mesala. Direk sahibinden üzerinden alın.

Mağamız belirtilen lokasyonda aktif hizmet vermektedir, tahmininiz yanlış maalesef
Yorumunuzu art niyetli olarak algıladık firmamıza şahsımızca karalama kampanyası yapıldığını düşünüyoruz.
Site linkimizi asılsız haber dahilinde paylaştığınızdan dolayı maddi manevi hukuki süreci başlatacağımızı bilmenizi isterim
Sağlıcakla

Merhaba arkadaşlar, sari sitede 2.el laptop almak istiyorum ve gözüme bir kaç kurumsal mağaza dakıldı. Fiyatları gayet güzel, ama param güvende ile satışları yok. Bu mağazalardan biri Rox Computer System, önceki ismi herhalde Rio Computer System. Bu mağazalardan alışveriş yapan oldu mu? Nasıl, güvenilir mi?
Dilediğiniz zaman iletişim numaralaramızdan iletişime geçebilirsiniz
Mağazamızı dilediğiniz vakit ziyarete gelebilirsiniz

Evet eski ismiyle Rio computer system idi mağaza olarak aynı yerdeyiz fakat isim hakları ile beraber Rio computer artık farklı lokasyonda hizmet vermektedir artık birbirinden bağımsız firmadır bizim ismimiz ROX olarak yenilenmiştir anlayacagınız eski bir ortaklık sonrası isim hakları verildi isim değişikliğine gidildi

Dosya Ekleri

• IMG_9111.jpeg
    IMG_9111.jpeg
    129,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
ALİ ATABERK Bey

Yorumunuzdan

Mağamız belirtilen lokasyonda aktif hizmet vermektedir, tahmininiz yanlış maalesef
Yorumunuzu art niyetli olarak algıladık firmamıza şahsımızca karalama kampanyası yapıldığını düşünüyoruz.
Site linkimizi asılsız haber dahilinde paylaştığınızdan dolayı maddi manevi hukuki süreci başlatacağımızı bilmenizi isterim
Sağlıcakla

Evet eski ismiyle Rio computer system idi mağaza olarak aynı yerdeyiz fakat isim hakları ile beraber Rio computer artık farklı lokasyonda hizmet vermektedir artık birbirinden bağımsız firmadır bizim ismimiz ROX olarak yenilenmiştir anlayacagınız eski bir ortaklık sonrası isim hakları verildi isim değişikliğine gidildi
Özür dilerim ben sahibinden in firmalara kendi alan adı altında site açtığını bilmiyordum. Çok fazla kopya site açılip insanlar dolandırılabiliyor. Ayrıca ben size karşı dolandırıcı demedim adınıza başka biri site açmış sandım yanlış anlaşılma var burada.

Ben burada bir suç işlediğimi düşünmüyorum sadece amacım arkadaşı sahte link kurbanları arasına katmamaktı. Zaten yazımda firmaya ulaşın bilgi alın diye belirtmiştim.

Çünkü halen bu sahte sahibinden siteleri vasıtasıyla yüzlerce insan dolandırılıyor. Bakın kendiniz görün daha dün bu şekilde parasını kaptıran onlarca kullanıcıdan şikayet var.

Mertcan bey yinede dava ederseniz canınız sağolsun firmanızı asla karalamadım başka yere çekip duruyorsunuz konuyu.

Son düzenleme:
ALİ ATABERK Bey

Yorumunuzdan

Sağlıcakla

Gelmek isterdim fakat... Ali beye karşı sergilediğiniz performanstan olumsuz etkilendim ve ziyaret etme isteğim sıfıra düştü. Kusura kalmayın fakat herkese dava açmak gibi tehdit etmek gibi davranişlarla kendi kendinizi karaliyorsunuz. Bazen alttan almak lazım, bazı olumsuz yorumları eş geçmek lazım veya o yorumu yapan kişinin neden bu yorumu yazdiğini anlamak lazım yardımcı olmak lazım. Ali Bey hata yapmış olabilir, ben de zaten araştırma yaptiğim sırada buraya yazmadan önce o siteyi buldum ve ben de onun sahte olduğunu düşündüm. Ayrıca Ali Bey'in yorumunu tekrar okudum ve sizin adınızı karalayacak herhangi birşey görmedim.

Gelmek isterdim fakat... Ali beye karşı sergilediğiniz performanstan olumsuz etkilendim ve ziyaret etme isteğim sıfıra düştü. Kusura kalmayın fakat herkese dava açmak gibi tehdit etmek gibi davranişlarla kendi kendinizi karaliyorsunuz. Bazen alttan almak lazım, bazı olumsuz yorumları eş geçmek lazım veya o yorumu yapan kişinin neden bu yorumu yazdiğini anlamak lazım yardımcı olmak lazım. Ali Bey hata yapmış olabilir, ben de zaten araştırma yaptiğim sırada buraya yazmadan önce o siteyi buldum ve ben de onun sahte olduğunu düşündüm. Ayrıca Ali Bey'in yorumunu tekrar okudum ve sizin adınızı karalayacak herhangi birşey görmedim.
Kaç kişi sahibinden in mağazalara özel alan adı verdiğinden haberdar ki? Bende yeni öğrendim hemen aklıma sahte site olabileceği geldi.

Kaç kişi sahibinden in mağazalara özel alan adı verdiğinden haberdar ki? Bende yeni öğrendim hemen aklıma sahte site olabileceği geldi.
Bende o gün araştırma yoarken denk geldim, site çok sahte gibi duruyor o yüzden buraya yazdim zaten. Laptop alacaktım fakat yaklaşık 2022ye ait bu forumda Mertcan beyin mesajlarını gördüm yine birisi "güvenilir mi? " Diye soru sormuştu, malesef ki verilen cevapları pek beğenemedim, hatta ararsan bulursun o mesajlari. Neyse... Yapçak bişey yok, zaten başka yerden aldım laptopu. Tekrar teşekkür ederim kardeşim, varsa bir suçum özür dilerim, iyi geceler.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Öncelikle, yaşadığınız endişeyi anlıyor ve sahte sitelerle karşılaşma riskine dair hassasiyetinizi takdir ediyoruz. Ancak işletmemiz resmi olarak Sahibinden platformunun bir parçası olup, tüm işlemlerimizi güvenilir ve şeffaf bir şekilde yürütmekteyiz.Daha önceki iletişimimizde bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtmek isterim. Size dava açmayı planladığıma dair bir izlenim oluştuğunu görüyorum; ancak cevabınızdan sonra böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Amacım, yalnızca durumun açıklığa kavuşmasını sağlamaktı ve herhangi bir hukuki işlem düşünmüyorum.Karalamak amacıyla yorumlar atabilecek kişiler oldugunu unutmayınız

Bu yanlış anlaşılmadan dolayı üzüntülerimi iletmek isterim. Umarım açıklamam, endişelerinizi gidermiştir.Merak ettiğiniz diğer konular için mağazamıza bekleriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı