Hotswap mekanikler pahalı mı?Lehim ile alakalı videolara bakın derim ama yapması zor ve makinesi lazım.
Hotswap mekanikler pahalı mı?Lehim ile alakalı videolara bakın derim ama yapması zor ve makinesi lazım.
En ucuzu Kumara. Ama adam akıllı her switch uymuyor garip şekilde. Gateron veya Jwick uymuyor kasasına. Switch bulması zor biraz.Hotswap mekanikler pahalı mı?
Hotswap mekanikler pahalı mı?
Switch fiyatları bir hayli pahalı. En kötüsü 300 TL şuanda. (90'lık set).
Önerim Tape Mod yapmanızdır. Klavyeyi açarken dikkat edin yavaş yavaş açın. Arkasına Elektrik veya kağıt bant yapıştırın. 2-3 kat yeterli olur.
En ucuzu Kumara. Ama adam akıllı her switch uymuyor garip şekilde. Gateron veya Jwick uymuyor kasasına. Switch bulması zor biraz.
Tape mod ne işe yarıyor?
Sesi kalınlaştırıyor, az da kısıyor. Bence güzel bir özellik yaparken dikkat edin, narin davranın. Bozmak istemeyiz. Korkuyorsanız hiç riske atmayın.Tape mod ne işe yarıyor?
Sesi güzelleştiriyor tabii kişiden kişiye göre değişir.
Bu switchlerle alakalı. Aşırı zahmetli bir iş.Switch Yağlama (Lubing) nedir?
Türkiye'de bu konu hakkında bilgi sahibi olan çok az kişi gördüm. Ben de bu işlere meraklı birisi olarak bu konu hakkında bir yazı yazmaya karar verdim. Öyle ki gerekli yağlama malzemeleri Türkiye'de doğru düzgün bulunmuyor bile. *Lubing Nedir? Kısaca mekanik klavye anahtarlarını...www.technopat.net
Bu olayda aynı değil mi?
Switch Yağlama (Lubing) nedir?
Türkiye'de bu konu hakkında bilgi sahibi olan çok az kişi gördüm. Ben de bu işlere meraklı birisi olarak bu konu hakkında bir yazı yazmaya karar verdim. Öyle ki gerekli yağlama malzemeleri Türkiye'de doğru düzgün bulunmuyor bile. *Lubing Nedir? Kısaca mekanik klavye anahtarlarını...www.technopat.net
Bu olayda aynı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.