2K-2.5k fiyat bandında bu iki mouse önerildi, aralarında çok fark var mı ve de performans olarak nasıllar?
M3'ün sensörü daha önde ancak çok da farkları yok, ağırlık olarak L7 alıyor. Coatingi M3 kullanmadığım için bilmiyorum ancak l7'inkinin hissiyatı bayağı iyi. Mcu olarak ikisi de güçlü ancak verimlilik olarak Realtek daha iyi. L7 Pro ayrıca optik switchlere sahip.
Hocam ben genel olarak CS oynadığım için bana Ms'i düşük olması çok önemli. Bu iki fareyide 4K da kullanabilir miyim? Malzeme kalitesi olarak L7 Pro daha iyi diyorlar. Peki ikisinin arasında bağlantı hızı (kablosuz bağlantı hızı) farkı var mı? Bilginiz dahilinde mi?
L7 Pro'nun Click latencysi bayağı düşük. 0.200 ms gibi bayağı iyi bir gecikmeye sahip. Sorun yaşamazsın. L7 Pro alın derim.
Bende L7 Pro almayı düşünüyorum en başından beri. Değerlendirmeleri çok iyi sadece Skatez'i değiştirin dediğini gördüm birinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.