The Game Awards 2025 Kazananları

En iyi RPG ödülünde bende KDC2 bekliyordum fakat Expedition 33'ün alması çok da şaşırtıcı değil oyunun türü JRPG zaten. Japon RPG'si ne demek bilmeyenler atlamış hemen haketmedi diyerek.

En iyi RPG ödülünde bende KDC2 bekliyordum fakat Expedition 33'ün alması çok da şaşırtıcı değil oyunun türü JRPG zaten. Japon RPG'si ne demek bilmeyenler atlamış hemen haketmedi diyerek.
Etiket almasına bir şey demiyorlar ki. "Role playing" seviyesi hakkında konuşuyorlar.

Bir oyun diyalog vs. konularıyla öne çıkarken diğer oyun gameplay ve türüyle öne çıktı. İkiside hakediyordu benim gözümde.
Ben yorum yapamıyorum ikisini de oynamadım. Şuan bazı yerlerde bu tartışmayı sık görüyorum. Fakat bu ikisi için "Role playing" kriterleri hakkında karşılaştırma yapanlara rastlayamıyorum.

@go ask alice, RPG ödülünün hakkı her konuda KCD 2. Expedition 33 bu ödülü hak edecek seviyede nasıl bir RPG deneyimi sunabiliyor?

@go ask alice, RPG ödülünün hakkı her konuda KCD 2. Expedition 33 bu ödülü hak edecek seviyede nasıl bir RPG deneyimi sunabiliyor?
Oynasam yorum yapacağım ama oynamadım ikisini de. Ödüllerin güvenirliği reklamlar ve kriterlerin belirsizliğiyle şüpheli bence tek söyleyebileceğim bu. Geçen yıl da benzer şeyler oldu.

@Physchopath, Kojima ödül alamayınca bitmesini beklemeden gittiğini söylüyorlar ve görüntüsü de var. :D O kadar üzüldüm ki... :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı