Royal Kludge RK R75 alınır mı?

Bütçe
2000-2750
Değdi mi

2 k yine
İnce hesapta cuma günlerini beklemen gerek vaktin yoksa diyer modeller havit gemonte 1inc ekranlı modeli var indirim kovalamak gerek

Değdi mi

2 k yine

Son düzenleme:
Bütçe 2 ka mı?

Gecmis olsun.

Teşekkürler.

Değdi mi?

2 k yine.

Eğer klavyeyi ezbere bilmiyorsan gece tuşların hangisinin hangisi olduğu belli olmuyor ve bazı semboller ve harfler Türkçe klavye ile uyuşmuyor ben klavyeyi ezberlediğim için sorun olmuyor ama bunun için keycabs ta alabilirsin öbür türlü değer.

İnce hesapta cuma günlerini beklemen gerek vaktin yoksa diğer modeller Havit gemonte 1inc ekranlı modeli var indirim kovalamak gerek.

Bunlarda güzel fark olarak bunlar TKL ses tekeri yok ve kablosuz alınabilir.

Teşekkürler.

Eğer klavyeyi ezbere bilmiyorsan gece tuşların hangisinin hangisi olduğu belli olmuyor ve bazı semboller ve harfler Türkçe klavye ile uyuşmuyor ben klavyeyi ezberlediğim için sorun olmuyor ama bunun için keycabs ta alabilirsin öbür türlü değer.

Ses tekeri bana göre degil onu anladım klavye tuslarını ezberden yazılıyor alışıyorsun ama argb gezen aula f87 alınır kablosuz birde royal kludge r75 aldıgım gün zaman geldi indirim geldi tekrar yükseldi

İnce hesapta cuma günlerini beklemen gerek vaktin yoksa diyer modeller havit gemonte 1inc ekranlı modeli var indirim kovalamak gerek

Aula f87 iyi mi vaktim çok var cumayı beklerim

Teşekkürler.

Ezbere biliyorum da klavyede rgb yok mu royal kludgede
Teşekkürler.

rapid triger var mı royal kludgede özelliklerini bilmiyorum indirim bekleyeceğim ramazan ayındayız gelir belki

Aula f87 iyi mi vaktim çok var cumayı beklerim

Ezbere biliyorum da klavyede rgb yok mu royal kludgede

rapid triger var mı royal kludgede özelliklerini bilmiyorum indirim bekleyeceğim ramazan ayındayız gelir belki
Aula f87 alınır kablosuz özeligi var royal kludge r75 rgb yazılımı kuramadım youtube üzerinden vidou izledim chrome üzerinden yapılıyor makro rgb degistirme cuma günleri belli olmaz gelmeye bilir ben aldıgım gün fiyat arttı kablosuz alabilirdim almadım ses tekerleğini cok kulanmiyorum aula f75 vardı herkesin aldıgı marka güzel yorumlara bakabilirsin

Aula f87 alınır kablosuz özeligi var royal kludge r75 rgb yazılımı kuramadım youtube üzerinden vidou izledim chrome üzerinden yapılıyor makro rgb degistirme cuma günleri belli olmaz gelmeye bilir ben aldıgım gün fiyat arttı kablosuz alabilirdim almadım ses tekerleğini cok kulanmiyorum aula f75 vardı herkesin aldıgı marka güzel yorumlara bakabilirsin
aula 3 k pahalı 2 olsa tamam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı