Elektronik Royal Kludge RK61 3 modlu 1012TL, 2 modlu 758 TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 5.081
Hocam paranız varsa affetmeyin. Çünkü Blitzwolf bw KB3 dün gece 1100TL'ye geliyordu. Herkes 3-4 tane aldı. Bir anda bitti stokları. Tabii KB3 daha popüler ama bu klavyelerde iyi. Paranız varsa direkt alın beklemeyin.

Bende KB3'ü sabah almayı planlıyordum dolar bozup baktım stoklar tükeniyor bir şekilde aldım iyi ki de aldım yani.

Kanka sence dierya K61e mi yoksa bu mu?

Şimdi 3 modlu satın aldım pek bilgim yok klavye ile alakalı, switch değiştirmek için nereden bakabilirim ürün acaba biraz sessizleştirmek istiyorum

Sence Redragon K630, DIERYA DK61E, RK61 ve XPG Summoner Mini arasından en iyisi hangisi?
Redragon ve XPG'yi ele. RK61 bey DK61E arasında tercih yap. İkisini de araştır beğendiğini al.

Şimdi 3 modlu satın aldım pek bilgim yok klavye ile alakalı, switch değiştirmek için nereden bakabilirim ürün acaba biraz sessizleştirmek istiyorum
Amazon ve Aliexpress. Akko switchleri öneriliyor. YouTube'dan ses testlerine bakabilirsin. Akko Creamy Yellow hoşuna gider diye düşünüyorum.

Redragon ve XPG'yi ele. RK61 bey DK61E arasında tercih yap. İkisini de araştır beğendiğini al.

Amazon ve Aliexpress. Akko switchleri öneriliyor. YouTube'dan ses testlerine bakabilirsin. Akko Creamy Yellow hoşuna gider diye düşünüyorum.
Sanırım DK61E alıcam hocam. PBT Keycaps, Hot-swap, IPX4 su geçirmez platin. Bu fiyata diğer rakiplerinde bulamadım bu özellikleri. Peki size son bir sorum şu: DK61E Red Switch mi yoksa Silver Switch mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı