İnceleme Royal Kludge RK75 inceleme

Bugün son zamanlarda ilgi gören bir klavyeyi inceleyeğiz.
Öncelikle klavye 1700 TL yazılımlı ve fiyatına göre gerçekten mükemmel.
Artıları.
Hot-swap olması.
Yüzde 75 olması.
Kahverengi switch olması.
Tak çıkar kablo olması.
Kaliteli malzemeden yapılmış olması.
RGB.
5 pin uyumlu.
Eksileri.
Türkçe olmaması.
Klavyeyi elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz iyi malzemeden yapılmış. İçinde tuş çıkarma aparatı ile geliyor. Hissiyatı gerçekten çok iyi basma hissiyatı efsane. Yer kaplamıyor. Yanında 4 switch daha geliyor. Sonuç olarak 1700-2000 TL'ye alabileceğiniz en iyi klavyeler arasında. Fotoğraf atamadım maalesef bir sorundan dolayı. İlk incelememdi o yüzden kusura bakmayın eksikler olabilir. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artıları.
Hot-swap olması.
Yüzde 75 olması.
Tak çıkar kablo olması.
RGB.
5 pin uyumlu.
Eksileri.
Türkçe olmaması.
Klavyeyi elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz iyi malzemeden yapılmış. İçinde tuş çıkarma aparatı ile geliyor. Hissiyatı gerçekten çok iyi basma hissiyatı efsane. Yer kaplamıyor. Yanında 4 switch daha geliyor. Sonuç olarak 1700-2000 TL'ye alabileceğiniz en iyi klavyeler arasında. Fotoğraf atamadım maalesef bir sorundan dolayı. İlk incelememdi o yüzden kusura bakmayın eksikler olabilir. İyi sosyaller.

Çok kaliteli bir klavyeydi alabilseydim eğer bende kullanacaktım fakat 1700'e indikten sonra hemen tükendi alamadım içimde kaldı.

Artıları.
Hot-swap olması.
Yüzde 75 olması.
Tak çıkar kablo olması.
RGB.
5 pin uyumlu.
Eksileri.
Türkçe olmaması.

Kahverengi switch nerede yazıyor hocam rk cream switch diyor parmaklar üzerindeyken basma yapabilir mi bilgin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı