RP oyun önerisi

fireman0141

Decapat
Katılım
26 Mayıs 2019
Mesajlar
11
Arkadaşlar bilgisayarımı satmak zorunda kaldım onun yerine bir telefon ve kötü sistemli bir laptop aldım. Eskiden en çok vakit geçirdiğim oyun GTA 5'de RP yapmaktı ve bunu çok özlüyorum. Acaba önerebileceğiniz bu şekilde Online RP oyunu var mı? SA-MP'ı denedim pek sarmadı cidden çok özlüyorum o günleri. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SA-MP yerine bir farklısı olan MTA:SA vardı bir ara, biraz daha farklıydı sunucuları falan istersen onu deneyebilirsin. Daha kaliteli olduğunu söyleyenler var. Biraz farklı bir öneri olabilir ama minecraftı deneyebilirsin arkadaşlarınla veya başkalarıyla sunucularda keyifli zamanlar geçirilebiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MTA oynayabilirsin. Eskiden deli gibi oynardım ama eski tadı yok şimdi. Freeroam serverlerde takılıyorduk biz. MTA'da ki RP serverleri çok sarmıyor ama, freeroam serverleri eğlenceli. Biz freeroam serverlerde bile RP yapıyorduk tabii kendi çapımızda.
 
MTA:SA'da rol yapacak bir ortam yok hepsi rol bilmeyen sadece araç modları için giren topluluk. SA:MP bazı sunucular var orada ciddi roller dönüyor tavsiye edeyim Nineteen Roleplay (19rp) orada güzel roller dönüyor bi dene eğer rol biliyorsan sarar diğerlerindeki kitleler biraz sorun onun dışında iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı