RPCS3 Nasıl Kullanılır ve Oyun İndirilir?

Hocam merhaba konuyu hortlatmış gibi oldum biraz ama Uncharted 2 yüklemeye calistim icinden rap dosyası çıkmadı. Sadece PKG çıktı. Ne yapacagim simdi?

Hocam merhaba konuyu hortlatmış gibi oldum biraz ama Uncharted 2 yüklemeye calistim icinden rap dosyası çıkmadı. Sadece PKG çıktı. Ne yapacagim simdi?
Garip. RAP dosyası olmadan çalışıp çalışmadığını görmedim hiç. Denemek veya RAP dosyası bulmak dışında pek bi yolu yok.

Merhabalar, PS3 arayüzü üzerinden oyunu açmanın bir yolu var mıdır?

hocam herşeyi yaptım kurdum. ama oyuna nasıl gireceğimi anlamadım ps3 arayüzden bulup mu giricem. öyleyse arayüzde nerede tam olarak? ya da farklı bir şekilde mi anlamadım. yardımcı olursan sevinirim

hocam herşeyi yaptım kurdum. ama oyuna nasıl gireceğimi anlamadım ps3 arayüzden bulup mu giricem. öyleyse arayüzde nerede tam olarak? ya da farklı bir şekilde mi anlamadım. yardımcı olursan sevinirim
RPCS3'ün ana sayfasında oyuna tıklayıp yukarıdan Play butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. PS3 arayüzü ile uğraşmanıza gerek yok.

RPCS3'ün ana sayfasında oyuna tıklayıp yukarıdan play butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. PS3 arayüzü ile uğraşmanıza gerek yok.

Oyun ana sayfa da çıkmıyor hocam bir şey yanlış mı yaptım acaba. Prototype 2 oynamak istiyorum dediğiniz gibi ISO'yu çıkarıp dosyayı Games'e aktardım ama icon cıkmıyor ana sayfada sadece ev işareti var PS3'ü acan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…