RPCS3 Nasıl Kullanılır ve Oyun İndirilir?

Games klasörünün içerisini ve Games klasörünün içindeki klasörü'nün (oyunun klasörü) içindeki dosyaların/klasörlerin ekran görüntüsünü atar mısınız?
Yani şöyle olmalı:

Games >
Prototype 2 >
PS3_GAME,PS3_UPDATE,DISC.SFB

hocam eline koluna sağlık ilaç gibi geldi
peki yama kurmaişi ile alakalı bir fikrin var mıdır?

hocam eline koluna sağlık ilaç gibi geldi
peki yama kurmaişi ile alakalı bir fikrin var mıdır?
Maalesef. Ben de zor ulaştım bilgiye diğer insanlar zorlanmasın diye buraya rehber yaptım. İnternette detaylı rehberler olabilir belki.

hocam merhaba emeğine sağlık arayüze girince oyunum orda gözükmüyo ne yapmalıyım

Henüz olmamış emülatör.

Bu konu hakkında konuşmak için önce PS3'ün mimarisi hakkında bilgi vermek lazım. PS3'ün CPU'su olan cell broadband engine bayağı karmaşık, ana güç kaynağı olarak iki çekirdekli bir ppu (Power processing unit) ve 8 adet spu (synergistic processing unit) içeriyor.

PS3 ilk çıktığı zaman bu CPU'nun karmaşıklığından dolayı developerların çoğu sadece 2 çekirdekli Ppu'yu kullandılar, Spu'lara hiç dokunmadılar neredeyse. Belki de PS3'ün ömrünün sonuna kadar multiplatform oyunların hepsi ppu kullanarak geliştirildi. Ama spu denen arkadaşlar ufak ama çok etkili, parçacık simülasyonu, fizik hesaplamaları gibi çok güç harcayan her şeyi - etkili kullanıldığı sürece - çok hızlı halledebiliyor. Bu sebepten Spu'lar ile uğraşanlar neredeyse sadece Sony'nin birinci parti stüdyoları oldu, onlar da gerçekten grafiksel açıdan müthiş işler çıkardılar.

İşte RPCS3'ün en büyük sıkıntısı burada. Neredeyse hiçbir birinci parti oyunu çalışmıyor. Bunun en büyük sebebi olarak hala Spu'ları nasıl emüle edeceklerini çözememeleri olarak düşünüyorum.

Bir PlayStation emülatörünün ilk çalıştırması gereken oyun gran turismo'dur ve hala kendisi RPCS3'te doğru düzgün çalışmıyor.

Yüzdesel olarak baktığınızda %68 çok güzel bir rakam gibi gelebilir ama o %68'in neredeyse tamamı multiplatform oyunlar ve oynamak isterseniz laptopta entegre grafik kartlarıyla bile çok rahat oynayabilirsiniz, en yenisi 12 yıllık zaten.

Emeği geçenlere çok teşekkürler, ama yanlış yerlerde debeleniyorlar bence.

sam crow ekşisözlük.

Yazara ek olarak bu oyunlar PS5'te klasikler kataloğuna bile gelemiyor o derece karmaşık programlanmış. Sony kendi emule edemezken başkaları hiç emule edemez o yüzden PS3 emulasyon işi yaş.

Son düzenleme:
teşekkürler demons souls denedim oldu 720p 30fps.

Açıkçası yaklaşık 4 yıldır FIFA street 4 oyununu bu emülatör üzerinden oynuyorum ve oyun ingame olmasına rağmen sadece ses problemi var 1080p 60FPS akıcı bir şekilde açılıyor bende sistemim çok da iyi değil 650 saatim var toplamda. Dediğiniz gibi geniş bir oyun yelpazesi yok ama beni 4 yıldır hafta sonları memnun ediyor

Yazımı okumadan cevap yazmışsınız.

Ben oyunları indirmek için önerdiğiniz siteyi güvenli bulmadım. İndirme, güvenliği açısından reddedildi uyarısı alıyorum. Özellikle kredi kartı bilgilerimi çalabileceğinden korktuğum için indirmiye üşendim.

Arayüz firmware yükleyince direk geliyor hocam.
Gelmedi.

Güncelleme dosyasını kurduğum zaman arayüz uygulaması gelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…