RPCS3 Nasıl Kullanılır ve Oyun İndirilir?

Romsfun ve romspure en yi emulatör siteleridir commadore oyunları bile var 2 senedir kullanıyorum 300-400 eski nesil PS1 PS2 PSP oyun denedim çok evhamlıysan hiç bulaşma emulatör işine zaten hocam çünkü yazılımlar yasal değil sonuçta hep kopya.

Reis onda yapacak bir şey yok PS3 arayüzüne girmeden yapacaksın mecbur.

Hocam File'dan İnstall Firmware'i seçip PS3UPDATE.PUP dosyasını seçtim indirmeyi yaptı ancak arayüz bile gelmedi ve yükleme sırasında ekranda aşşağıda yeşil yazıların arasında kırmızı yazılar gördüm bir bakarsanız sevinirim. @tereyagburak

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.01.10 - 17.06.50.38.png
    187,4 KB · Görüntüleme: 69
  • Desktop Screenshot 2025.01.10 - 17.07.26.41.png
    156 KB · Görüntüleme: 72
Tereyağburak hala buralarda mısın kardeşim.

Bende de aynı şey oldu bulabildin mi sorunu.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Tereyağburak hala buralarda mısın kardeşim.

Bende de aynı şey oldu bulabildin mi sorunu.
Bayadır emülatörlerle ilgilenmiyorum maalesef. Vaktim olduğunda tekrar deyeceğim. Hatayı alırsam araştırıp çözüm sunarım.

Aynı sorun bende de var da çoğu kişide varmış bu güncelleme ile sistem falan mı değişti kurcaladım ama anlamadım. Neyse takipteyiz

Aynı sorun bende de var da çoğu kişide varmış bu güncelleme ile sistem falan mı değişti kurcaladım ama anlamadım. Neyse takipteyiz.

Kral ben hallettim. RPCS3'ün eski bir sürümünü indirdim ve Firmware'i yüklediğimde Refresh'e bastığımda geldi arayüz. Yeni sürümle alakalı galiba.

Kral ben hallettim. RPCS3'ün eski bir sürümünü indirdim ve Firmware'i yüklediğimde Refresh'e bastığımda geldi arayüz. Yeni sürümle alakalı galiba.
Sistem açıkça bu güncellemeden hoşlanmadığını ima ediyor.

Aynı sorun bende de var da çoğu kişide varmış bu güncelleme ile sistem falan mı değişti kurcaladım ama anlamadım. Neyse takipteyiz.

Hocam ben RPCS3'ten umudumu kesmiştim tek amacım UFC undisputed 3 oynamaktı o oyunda bayağı kötü çalışıyormuş emulatorde saldım peşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…