RPG oyun önerisi

AhmetFarukD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son dönemde Baldur's Gate 3 oynadım ve farklı bir RPG oyun arıyorum. Dragon's dogma 2 denedim ama sistem yetmedi. Aklımda 1-2 oyun var ama emin değilim. Skyrim ve Dragon Age: Origins, Mass Effect serisi dışında önerebileceğiniz oyunlar nelerdir?

Divinity Original Sin 2, Fallout New Vegas, Chrono Trigger. Chrono Trigger günümüze göre çok yetersiz görseller barındırıyor olabilir ama bambaşka bir deneyim olacaktır.

Assassin's Creed Origins - Odyssey, Oblivion, ELEX 1, Game of Thrones RPG (2012), GreedFall, Jade Empire, Kingdoms of Amalur, Mass Effect üçlemesi.
Outer Worlds, Risen serisi, KotOR 1 - 2, Two Worlds 1 - 2, VtMB, Venetica, Witcher üçlemesi.
Bi' bakabilirsiniz.

Oblivion mu, Skyrim mi sizce? Hangisini oynamalıyım?
Skyrim, her şeyiyle daha kolay ve basit bi' oyun. Bana kalırsa ilk başta önce onu oynamanız daha iyi olur.
Ayrıca (bence) mümkünse ilk başta Türkçe yama, Unofficial Patch ve Türkçe çevirisi, Quality World Map gibi oynanışı etkilemeyecek/değiştirmeyecek, oyuna olduğu gibi alışabileceğiniz oynanışı çok değiştirmeyen modlar kurun sadece.
@AhmetFarukD
Oblivion'u oynamayı düşünürseniz "Efficient Leveling" mevzusuna bi' bakın, araştırın. Ona göre bi' karakter oluşturun.
Yoksa seviye atladıkça güçlenmek yerine değişen düşmanların gerisinde kaldığınız, giderek zorlandığınız bi' döngü oluyor.

Son düzenleme:
Bi' bakabilirsiniz.
Oblivion mu Skyrim mi sizce, hangisi oynamalıyım

Divinity: Original Sin 2, Fallout New Vegas, chrono trigger. Chrono trigger günümüze göre çok yetersiz görseller barındırıyor olabilir ama bambaşka bir deneyim olacaktır.

Divinity: Original Sin 2 Baldur's Gate 3'ten sonra nasıl olur bilmiyorum, o yüzden emin olamadım. Sizce oynanır mı?

Bi' bakabilirsiniz.

Skyrim, her şeyiyle daha kolay ve basit bi' oyun. Bana kalırsa ilk başta önce onu oynamanız daha iyi olur.
Ayrıca (bence) mümkünse ilk başta Türkçe yama, Unofficial Patch ve Türkçe çevirisi, Quality World Map gibi oynanışı etkilemeyecek/değiştirmeyecek, oyuna olduğu gibi alışabileceğiniz oynanışı çok değiştirmeyen modlar kurun sadece.
@AhmetFarukD
Oblivion'u oynamayı düşünürseniz "Efficient Leveling" mevzusuna bi' bakın, araştırın. Ona göre bi' karakter oluşturun.
Yoksa seviye atladıkça güçlenmek yerine değişen düşmanların gerisinde kaldığınız, giderek zorlandığınız bi' döngü oluyor.
Teşekkürler bilgilendirme için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı