RPG Oyun Tavsiyesi

EgeÇamlıkaya

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Şu aralar RPG oynamak istiyorum ama zevk veren daha önce oynamadığım bir şey bulamıyorum. Elder Scrools, Witcher, Asassin's Creed, Path of Exile, Ark Survival, Far Cry, Middle Earth Shadow of Mordor, Mount and Blade serileri dışında önerebileceğiniz bir RPG var mı? Online olup olmaması fark etmez, bütçe fark etmez, ekran kartım GTX 1060 sistem gereksinimleri farketmez yeter ki gerçekten saran bana saatler harcatacak açık dünyalı bir şeyler arıyorum. Sandbox, craft ve level sistemli oyunları daha çok seviyorum önerilerinizi bekliyorum.

Kingdom Come Deliverence tavsiye edenleri görmüştüm deneyeceğim teşekkürler, Diablo gibi Path Of Exile gibi yukarıdan bakılarak oynanan ve hack and slash tarzı oyunlar çok hoşuma gitmiyor.

Diablo gibi Path Of Exile gibi yukarıdan bakılarak oynanan ve hack and slash tarzı oyunlar çok hoşuma gitmiyor.
O zaman Fallout 3 ve Mass Effect' e de bakabilirsiniz.

Bilmiyorum sever misiniz ama Undertale' e de bakın derim. Oyunda verdiğim kararlar ve yaptığım hareketler beni bayağı derinden etkiledi. Bunu bende yapan tek oyun diyebilirim.

O zaman Fallout 3 ve Mass Effect' e de bakabilirsiniz.

Bilmiyorum sever misiniz ama Undertale' e de bakın derim. Oyunda verdiğim kararlar ve yaptığım hareketler beni bayağı derinden etkiledi. Bunu bende yapan tek oyun diyebilirim.
Tavsiyeler için teşekkürler Undertale sevmiyorum Fallout 3 4 oynadım Mass Effect bakacağım. Kingdom Come Deliverence oynanış videoları izledim ve sanırım aradığım oyunu buldum gerçekten tam istediğim gibi bir atmosfer sunuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı