Sürprizbozan RPG oyunlarını oynayamamak

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yerdeniz1

Hectopat
Fallout New Vegas oynamıştım. 15-20 saatte bitirdim oyunu, bir tane yoldaş bulamadım. Ana hikayeden de hiç keyif alamamıştım. Kapıların açılması için toka muhabettinin olduğunu bile 2 3 saatte öğrenmiştim. Neyse dedim 3'ü oynayayım nasıl olsa oyunu öğrendim. 3 de hiç keyif vermedi, onu oynayabilsem de oyun kötü geldi. Sonra Divinity Original Sin 1 başladım onu hiç beceremedim 3 4 saatin ardından ben ne yapıyorum deyip çıkmıştım. Şimdi masquerede bloodlines oynuyorum, bu yine basit oyun basitçe oynuyorum. New Vegas'ı falan tekrar oynama niyetindeyim ama nasıl kendimi oyunun içine sokacağım, nasıl karakterimle bütünleşeceğim? Oynamak da istiyorum ama zor geliyor.

Fallout New Vegas oynamıştım. 15-20 saatte bitirdim oyunu, bir tane yoldaş bulamadım. Ana hikayeden de hiç keyif alamamıştım. Kapıların açılması için toka muhabettinin olduğunu bile 2 3 saatte öğrenmiştim. Neyse dedim 3'ü oynayayım nasıl olsa oyunu öğrendim. 3 de hiç keyif vermedi, onu oynayabilsem de oyun kötü geldi. Sonra Divinity Original Sin 1 başladım onu hiç beceremedim 3 4 saatin ardından ben ne yapıyorum deyip çıkmıştım. Şimdi masquerede bloodlines oynuyorum, bu yine basit oyun basitçe oynuyorum. New Vegas'ı falan tekrar oynama niyetindeyim ama nasıl kendimi oyunun içine sokacağım, nasıl karakterimle bütünleşeceğim? Oynamak da istiyorum ama zor geliyor.
Bioshock infinite oyna

Hocam belkide RPG türü sana göre değildir. Saydığın oyunlar RPG konusunda oldukça başarılı yapımlar. Özellikle New Vegas. Bu oyunlar bile sana sıkıcı geldiyse RPG türünün ağır ve detaylı yapısı sana hitap etmemiş olabilir. İlla oynayacağım diyorsan da oyun oynadığını unutman gerek. Şahsen ben Skyrim oynarken NPC'lerin söylediği şeylere sanki doğrudan bana söylemiş gibi cevap veriyorum sesli olarak.

RPG oyunları size göre olmayabilir. Ya da direk eski oyunları oynamak yerine Cyberpunk 2077, Witcher 3 gibi yeni aksiyon RPG'leri deneyebilirsiniz. Sadece diyalog okumak sıkıcı olabiliyor.

Light RPG ler ile başlayıp, her bulduğunuz notu vs okuyarak, diyalogları geçmeyerek kendinizi alıştırmayı deneyin hocam. Witcher 3, Mass Effect, Fallout 4, Skyrim, Cyberpunk gibi. Kitap okumak gibi düşünün. Alışkanlığı olmayan adam Klasik lerden giriş yaparsa boğulur. Rpg oyun türü niş bir kitleye hitap eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı