RPG'ye yeni başlayanlara oyun tavsiyesi

Fear77

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
440
Çözümler
1
Selam arkadaşlar. RPG oyunları pek sevmem ama bildiğiniz gibi bomba gibi bir oyun geliyor. Cyberpunk 2077. bence bu oyun RPG sevmeyen birine bile sevdirecek türden bir oyun. Şahsen ben sevmememe rağmen büyük bir bekleyiş içerisindeyim. Hatta ön sipariş vermeyi düşünüyorum. RPG oyunlara biraz daha alışmaya çalışıyorum.
Bu yüzden güzel, sade ve karışık olmayan bir RPG arıyorum. Bana ne tavsiye edebilirsiniz?
 
Tam RPG olmasa da buna özel ögeler bulunduran AC Odyssey oyununu önerebilirim. İstediğiniz tarzda bir şey mi bilmiyorum ama basit bir oyun.
 
Daha yeni başladıysanız, Witcher 3 söylemem ben, çoğu arkadaşlarımda sizi gibi yeni başladı hemen Witcher 3' e başladı, her sahneyi atladı okumayı sevmiyor, diyor ne yapmalıydım?

O yüzden Witcher 3 kesin ilk başta başlama. Undertale olabilir, Skyrim olabilir.
 
Skyrim olabilir, Witcher'da oynayabilirsin fakat Witcher 3'den başlama bence, 2'den başla hatta başlamadan önce Witcher 1'in hikaye videolarını izle. Direkt 3'den başlarsanız @teknomi4 'ün söylediği şeyin aynısını sizde de olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Fallout New Vegas bu oyunun RPG çeşitliliğine yaklaşabilecek çok az oyun var seçimlerinin dünyaya etki etmesi anlamında övülen Witcher ve Skyrim yanına bile yaklaşamaz. CP 2077'nin yeni Fallout New Vegas olacağını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı