RRaenee hazır sistem alınır mı?

Darboğaz yaşamazsın i5-14400F seni çoooook rahat götürür.
Birde termal macun filan varya o kendiliğinden mi geliyor benim mi sürmem lazım

Bu arada şuanki laptopun özellikleri atayımmı birazda olsa karşılaştıralım

Şuanda bundan tek farkı 1tb hdd yerine 500gb SSD olması

Biraz gözünüz kararabilir 😅

Bir de termal macun filan var ya o kendiliğinden mi geliyor benim mi sürmem lazım.

Bu arada şu anki laptopun özellikleri atayim mi biraz da olsa karşılaştıralım.

Şu anda bundan tek farkı 1TB HDD yerine 500GB SSD olması.

Biraz gözünüz kararabilir 😅

Sadece ekran kartı takılı olmadan kutusunda geliyor onu da takabilirsiniz sanırım.😀

Memnunum YouTube'da içerik üreticisiyim hem oyun oynayıp kayıt alabiliyorsun yüksek çözünürlükte, bu aralar modlu MC'ye sardım full+full mod ve grafik paketiyle oynuyorum 200 FPS alıyorum Max.

CS2 veya Valorant test etme şansınız oldu mu 14400F biraz da yüksek FPS verir büyük ihtimalle ama fikir sahibi olabilmek için soruyorum.

CS2 veya Valorant test etme şansınız oldu mu 14400F biraz da yüksek FPS verir büyük ihtimalle ama fikir sahibi olabilmek için soruyorum.

CS2'de hvh oynuyorum Valorant biraz eş cinsel oyuncular için olduğundan indirip denemedim lâkin CS2'de rahat oynatıyor genellikle her oyunda 250-400 FPS rahat görüyorsun Valorant'ta daha fazla alırsın büyük ihtimal.

Reis en son attığın sistemde ürünlerde uyumsuzluk olur mu Anakartla RAM gibi?

Memnunum YouTube'da içerik üreticisiyim hem oyun oynayıp kayıt alabiliyorsun yüksek çözünürlükte, bu aralar modlu MC'ye sardım full+full mod ve grafik paketiyle oynuyorum 200 FPS alıyorum Max.

Reis son hali böyle bir de monitör ekledim. İnceler misin bir sıkıntı var mı diye?
Kusura bakma yoruyorum seni de.

Unfurl="true"]https://www.itopya.com/hangionur-h0...2gb-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28627[/URL]

Reis son hali böyle bir de monitör ekledim. İnceler misin bir sıkıntı var mı diye.

Reis en son attığın sistemde ürünlerde uyumsuzluk olur mu Anakartla RAM gibi?

Reis son hali böyle bir de monitör ekledim. İnceler misin bir sıkıntı var mı diye?

Sistemde hoparlör yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00