RS200 motordan damlayan sıvı nedir?

Sorunu çözebildin mi bende de aynı sorun var bazıları servise götür diyor bazıları normal sorun yok diyor ama emin olamadım.

Normal bir durummuş yeni motor çalıştırdıktan sonra egzoz tahliye borusundan su damlatması normalmiş, havalarda soğudu zaten bu sebeple motor ısınınca su buharı atar ve durdurunca egzoz tahliye deliğinden su atıyor.

Aktığı yer üstte fotoğraflarda gösterilen yer ise sorun yok. Akan şeye de bakabilirsin. Ne kokusu var ne de yağ, benzin veya antifriz gibi rengi var.

Normal bir durummuş yeni motor çalıştırdıktan sonra egzoz tahliye borusundan su damlatması normalmiş, havalarda soğudu zaten bu sebeple motor ısınınca su buharı atar ve durdurunca egzoz tahliye deliğinden su atıyor.

Aktığı yer üstte fotoğraflarda gösterilen yer ise sorun yok. Akan şeye de bakabilirsin. Ne kokusu var ne de yağ, benzin veya antifriz gibi rengi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videosunu yükledim bi bakabilir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videosunu yükledim bir bakabilir misin?

İkinizinde aynı yerden damlatıyor tahliye kısmından.Okuduğuma göre sorun yok.

Videosunu yükledim bir bakabilir misin?

İkinizinde aynı yerden damlatıyor tahliye kısmından. Okuduğuma göre sorun yok.

Evet, egzoz tahliye deliği ora soğuk havalarda yeni motorda olur sıvı akması. Yıkayınca egzoza su kaçarsa da oradan tahliye olur.

Şuan benimde başıma geldi ama benden antifiriz akıyor o delikten bu normal mi peki
Şuan benimde başıma geldi ama benden antifiriz akıyor o delikten bu normal mi peki
Normal değil kardeşim. Antifirizin herhangi bir yerden akması normal değil. Kaçak olduğu anlamına gelir. Çok sıkıştığında bazen olur ama o delikten neden akar bilmiyorum. Servise gösterin derim

Normal değil kardeşim. Antifirizin herhangi bir yerden akması normal değil. Kaçak olduğu anlamına gelir. Çok sıkıştığında bazen olur ama o delikten neden akar bilmiyorum. Servise gösterin derim.

Suymuş hocam çözdük antifiriz değilmiş yağlı geldi bana su biraz ondan öyle antifiriz dedim ama suymuş teşekkür ederim.

1 Haftadır il dışındaydım ve motoru alalı sadece 30 km yaptım ehliyeti alana kadar sadece otoparkta turliyacaktım ama bugün kapalı otoparkta brandayı kaldırdıgımda videodaki ve fotoğraftaki parça çıkmıştı yerden alıp kendim taktım neden olmuş olabilir kapalı otoparkta olsa insanın aklına her şey geliyor bilgisizliğim için kusuruma bakmayın

1 Haftadır il dışındaydım ve motoru alalı sadece 30 km yaptım ehliyeti alana kadar sadece otoparkta turliyacaktım ama bugün kapalı otoparkta brandayı kaldırdıgımda videodaki ve fotoğraftaki parça çıkmıştı yerden alıp kendim taktım neden olmuş olabilir kapalı otoparkta olsa insanın aklına her şey geliyor bilgisizliğim için kusuruma bakmayın

Bilgisi olan yok mu ya:'(

Dosya Ekleri

• parça.png
    parça.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı