RsEngineSvc nasıl kaldırılır?

tedolone

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
İnternette maden yaparak CPU'yu kullanan bir virüs gibi bir şeyler yazıyor. Bazı yerlerde de antivirüs programı dosyası olarak açıklanmış. Antivirüs konularında o denilen program gözükmüyor bende. Bunu kökten halletmek istiyorum ama nasıl?

Dosya konumu da RAVAntivirüs diye bir klasörde. Denetim masasında göremedim. Başka programlarla taradım görmedi, elle silmeyi denedim erişim engellendi diyor. Admin olarak silmeye çalıştım "Bu program açık olduğu için eylem gerçekleştirilemiyor" diyor.
Yardım edin.

Benim dediğim antivirüs olayı bu, ama bende program gözükmüyor.

Bu da virüs olduğunu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam naptınız ne alemde şu an halledebildiniz mi?

Hangi program ile sildiniz bende de aynı şey var ve gitmiyor hangi progrmdan bulaştı onu da bilmiyorum

Hangi program ile sildiniz bende de aynı şey var ve gitmiyor hangi progrmdan bulaştı onu da bilmiyorum

Dostum format at uğraşılmaz, ben format atmadan bir dünya program ile hallettim fakat sen format at uğraşma önemli şeylerini falan yedekle.

Açık olduğu için silemediğin ve durdurulmasına izin vermeyen programı lockhunter programı ile kitle PC'yi yeniden başlat. Açıldığında program rsenginesvc açılmamış olacak. Ardından silebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…