RT-AX82U vs TUF AX6000

xPreFricks

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, RT-AX82U ve TUF AX6000 arasında kaldım. Oyun için alacağım OpenWrt ile çok uğraşmak istemiyorum. İnternet altyapım sıkıntılı yaklaşık 8 9 aydır ve çözmeyip suçu bana atıyor binadaki kablolardan diyorlar son çarem modemin yanına router alıp denemek. Counter-Strike'de ve diğer oyunlarda kopmalar ve yüksek packet lose sorunu var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba arkadaşlar, RT-AX82U ve TUF AX6000 arasında kaldım. Oyun için alacağım OpenWrt ile çok uğraşmak istemiyorum. İnternet altyapım sıkıntılı yaklaşık 8 9 aydır ve çözmeyip suçu bana atıyor binadaki kablolardan diyorlar son çarem modemin yanına router alıp denemek. Counter-Strike'de ve diğer oyunlarda kopmalar ve yüksek packet lose sorunu var.

Hocam Türk Telekom veya TurkNet kullaniyorsaniz DSL-AX82U alip direkt modem yerine kullanmanizi tavsiye ederim.

Gigabit kullaniyorsaniz kabloyla maksimum 700 veriyor Wi-Fi'da ise 500-600 arasi haberiniz olsun

Hocam Türk Telekom veya TurkNet kullaniyorsaniz DSL-AX82u alip direkt modem yerine kullanmanizi tavsiye ederim.

Gigabit kullaniyorsaniz kabloyla maksimum 700 veriyor Wi-Fi'da ise 500-600 arasi haberiniz olsun.

Fiber gelme durumu da var da bunu arada modem olmadan modem olarak kullanma imkanım var mı VDSL de.

Yani daha sonra fiber gelince router olarak çalışabilir mi?

Son düzenleme:
Fiber gelme durumu da var da bunu arada modem olmadan modem olarak kullanma imkanım var mı VDSL de.

Yani daha sonra fiber gelince router olarak çalışabilir mi?

Evet çalışır hocam DSL olan versiyonu modem olarak kullanmak için yapıldı zaten ancak router olarak da kullanabiliyorsunuz. Asla ama asla fiberde Türk Telekom'un verdiği modemi kullanma çekim gücü ve menzili berbat ötesi

Evet çalışır hocam DSL olan versiyonu modem olarak kullanmak için yapıldı zaten ancak router olarak da kullanabiliyorsunuz. Asla ama asla fiberde Türk Telekom'un verdiği modemi kullanma çekim gücü ve menzili berbat ötesi.

Şimdi sipariş verdim bir de CAT 8 kablo sipariş ettim belki faydası olur diye olmazsa bir de binadaki kutudan yeni kablo çekeceğim modeme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı